Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Transferde Simon Falette'yi İstanbul'a getiren, Ricardo Rodriguez ile ise imza aşamasında bulunan Fenerbahçe'de bu isimleri resmen açıklamak için tek engel limit sorunu.

        2

        Harcama limiti konusunda TFF'ye Tahkim Kurulu'na başvursa da ret yanıtı alan sarı-lacivertliler, bugün ise TFF Sicil Kurulu'ndan gelecek haberi bekliyor.

        3

        İki özel bankayla borç yapılandırma anlaşması imzalayan Kanarya, bu anlaşma sonrası harcama limitlerinin yeniden belirlenmesi için Sicil Kurulu'na başvurdu.

        4

        Kurulun olumlu yanıt vermesi halinde limit konusunda ciddi şekilde artıya geçecek olan Kanarya, bekleyen transferleri tek tek açıklayacak.

        5

        Aksi takdirde ise oyuncu satması gereken sarı-lacivertliler, bunun için planını belirledi.

        6

        İLK ADAY ZAJC

        Kanarya'da gönderilecekler listesinin ilk sırasında Miha Zajc bulunuyor. Talipleri bulunan Sloven oyuncuya en büyük ilgiyi İtalyan Brescia ekibi gösteriyor.

        7

        Şu anda menajerler aracılığı ile ilerleyen temaslarda konuşulan rakam 3-4 milyon Euro civarında.

        8

        JAILSON'A ARAP ÜLKELERİNDEN İLGİ

        Fenerbahçe'nin satış listesindeki ikinci isim ise Jailson. Brezilyalı oyuncuya Arap ülkelerinden teklifler olduğu biliniyor.

        9

        Kısa süre önce yaptığı açıklamada takımda kalmak istediği belirten Jailson, limit konusunda sıkıntı yaşanırsa satılması ciddi şekilde gündeme alınacak bir isim.

        13

        MOSES'DA SON DAKİKA OLABİLİR

        Fenerbahçe'nin Chelsea'den kiraladığı Victor Moses konusunda da ilerleyen günlerde sıcak gelişmeler yaşanabilir.

        14

        İtalyan basını Inter Teknik Direktörü Antonio Conte'nin Leonardo Spinazzola’nın transferinin gerçekleşmemesi halinde, Fenerbahçe'de kiralık forma giyen Victor Moses'ı istediğini yazdı.

        15

        Conte'nin Chelsea'yi çalıştırdığı dönemde en iyi performansını sergileyen Nijeryalı futbolcunun İtalya'nın yolunu tutabileceği ifade edildi.