Fenerbahçe ile Galatasaray arasında demeç savaşları!
Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, sosyal medya hesabından sarı kırmızılı kulüp ve TFF ile ilgili sert açıklamalarda bulundu. Galatasaray ise bu açıklamalara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi.
ABONE OLFenerbahçe, Galatasaray'ın Kayserispor ile oynayacağı maç öncesi açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertliler sosyal medya hesabından, "Fenerbahçemizin şampiyonluk yolunda hangi şartlarda nasıl bir mücadele içerisinde olduğunu camiamızın bilgisine sunmak istiyoruz!" mesajını yayınladı.
Fenerbahçe mesajın devamında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Tahkim Kurulu Başkanı İsmail Rüştü Cirit'in oğluna verilen üyelik beratı görserlini paylaştı ve "Sn. Dursun Özbek’in, MHK Başkanı ile ilgili açıklamaları sebebiyle aldığı 21 gün hak mahrumiyeti cezasını 31.03.2023 tarihinde kaldıran Tahkim Kurulu Başkanı’nın oğlunun kulüp üyelik beratı, bizzat Galatasaray Başkanı Sn. Dursun Özbek tarafından takdim edildi. Tahkim Kurulu Başkanı İsmail Rüştü Cirit, kararlarını nasıl tarafsız ve adil bir bakış açısıyla verecek?" ifadelerini yazdı.
Fenerbahçemizin şampiyonluk yolunda hangi şartlarda nasıl bir mücadele içerisinde olduğunu camiamızın bilgisine sunmak istiyoruz!