Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de Cocu ile yolların ayrılmasının ardından yeni hocanın kim olacağı sorusu akıllara geldi. Cuma günü oynanacak Galatasaray derbisine kadar bu sıkıntıyı çözmek isteyen yönetimin bugün acil bir toplantı gerçekleştirip listedeki isimlerle temasa geçmeye başlayacağı bildirildi.

        2

        Başkan Ali Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada taraftarlar arasında en çok konuşulan isimler olan Ersun Yanal ve Aykut Kocaman'ın göreve getirilmeyeceğini belirtmişti.

        3

        Gelen haberlere göre ise başkan Ali Koç’un kafasındaki ilk ismin Zidane olduğu bildirildi. Fransız Comolli’nin bugün, şu an boşta olan vatandaşı ile bir görüşme yapacağı kaydedildi.

        4

        Sonuç alınamaması halinde Leonardo Jardim’in öne çıktığı kaydedildi. Adaylardan birinin de Fransız çalıştırıcı Laurent Blanc olduğu, 52 yaşındaki teknik adamın üçüncü alternatif olarak masada yer aldığı bildirildi.

        5

        Listede ayrıca Zico-Alex ikilisi ile birlikte Buvac, David Moyes ve Arsene Wenger’in yer aldığı ifade edildi. Elini çabuk tutmak isteyen sarı-lacivertli yönetim bu 7 alternatif üzerine duruyor. Hangisi hocanın takımın başına geleceği birkaç gün içinde netlik kazanacak. İşte diğer adaylar:

        6

        LUCESCU: Rumen çalıştırıcı A Milli Takımın başında. En azından sezon sonuna kadar Fenerbahçe'yi de çalıştırması gündeme gelebilir. En büyük artısı, uzun süredir Süper Ligi yakından takip etmesi. Ancak sadece Lucescu'nun değil, Türkiye Futbol Federasyonu'nun da ikna edilmesi gerecek. 73 yaşındaki çalıştırıcı, daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'ta göre yapmış; milli takıma imza atmadan Önceki süreçte, "Fenerbahçe'de de görev almak isterim" demişti.

        7

        ROBERTO CARLOS: Brezilyalı efsane, 2007-2010 yılları arasında Fenerbahçe forması giydi. Taraftann sevgilisi olan Carlos, güzel hatıralarla aynldı. Roberto Carlos, Türkiye'de Sivasspor ve Akhisar'ı çalıştırdı. Yani Süper Lig'in yabancısı değil. 45 yaşındaki futbol adamı şu anda Real Madrid'in altyapısında görev yapıyor. Ancak kendisini teknik direktör olarak kanıtlamak istiyor. Fenerbahçe'den teklif giderse, kabul etmeye adeta dünden hazır...

        8

        TAYFUN KORKUT: 1 Ocak 2012-20 Ağustos 2013 yılları arasında Milli Takım'da yardımcı antrenör olarak görev yaptı. Ardından Bundesliga'da sırasıyla Hannover, Kaiserslautern, Leverkusen'i çalıştırdı. Geçtiğimiz sezon şubat ayında Stuttgart'ın başına geçti. 14 maçta topladığı 31 puanla takımı ligde tuttu Bu sezona kötü başlayınca yollar ayrıldı. Fenerbahçe'nin eski oyuncusu olan Korkut, Avrupa futbolunu yakından takip etmesi ve oynattığı hücum futboluyla ön plana çıkıyor.

        9

        Zlatko Dalic