Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yıldızı Miguel Crespo için ezeli rakipler yarışta! - Fenerbahçe Transfer Haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Miguel Crespo, sergilediği performansla Vitor Pereira ve İsmail Kartal'ın ardından Jorge Jesus'un da vazgeçilmezi oldu.

        2

        Portekizli futbolcu, sarı-lacivertlilerdeki futboluyla Avrupa devlerinin de radarına girmeyi başardı.

        3

        Yaz transfer döneminde Atletico Madrid, 26 yaşındaki futbolcu için 11 milyon euroluk teklifte bulunurken, Fenerbahçe yönetimi bu teklifi reddetmişti.

        4

        Değerini gün geçtikçe artıran Crespo'ya Atletico Madrid dışında birçok Avrupa kulübünün ilgisi ise devam ediyor.

        5

        INTER VE MILAN PEŞİNDE!

        Son olarak İtalyan basını bomba bir iddia ortaya attı. Serie A'nın iki devi Inter ve Milan'ın Portekizli futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçtiği belirtildi.

        6

        FCInterNews'in haberine göre; Crespo'yu ciddi şekidle takip eden Inter'in ocak ayında resmi temaslara başlayabileceği ifade edildi.

        7

        Haberin detayında, 26 yaşındaki orta saha ile Inter'in ezeli rakibi Milan'ın da ilgilendiğine yer verilirken, transferin ocak ayında gerçekleşmesinin ise çok zor olduğu belirtildi.

        8

        JESUS SICAK BAKMIYOR

        Jorge Jesus'un ocak ayında Crespo'yu satmaya sıcak bakmayacağı ve transferin ancak sezon sonunda gerçekleşebileceği vurgulandı.

        9

        F.BAHÇE HAREKETE GEÇTİ

        Haberde ayrıca, Fenerbahçe'nin, 2024 yılında sözleşmesi sona erecek Crespo ile nikah tazelemek için görüşmelere başladığına da yer verildi.