Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Ferhat Göçer arabanın üstünde sörf yaptı - Magazin haberleri
        1

        Ambulans ve jandarma eşliğinde trafiğe kapalı alanda gerçekleşen çekimlerde üst düzey güvenlik önlemleri de alındı. Özel kıyafetlerle kamera karşısına geçen Ferhat Göçer, klip çekimine arabanın bagajında başladı, giden arabanın üstünde de adeta sörf yaptı. Son planda da camı kırarak arabanın da içine kendine atan Göçer, senaryo gereği geçmişiyle yüzleşti.

        2

        Profesyonel oyunculara taş çıkartan sanatçı "Sensin" klibiyle birlikte "007 Ferhat Göçer" lakabını da hak etti. Son dönem kliplerinde süper kahramanlara gönderme yapan Göçer, "Sensin" de ise 007 James Bond'u andırdı.

        3

        "DUBLÖRE GELECEĞİNE BANA GELSİN"

        Çekim öncesi Ferhat Göçer’e dublör kullanılmasıyla ilgili ekip tarafından baskı yapılsa da sanatçı bunu kabul etmedi. Göçer bu tercihini "Dublöre geleceğine bana gelsin. Ona bir şey olsa vicdan azabından nasıl yaşayabilirdim?" dedi ve dublör kullanılmasını iptal etti.

        4

        "SEKTÖRÜN EN GÜZEL İŞLERİNDEN BİRİ OLDU"

        Klibin en tehlikeli sahnelerinden birinde kolu incinen Göçer’e ambulans ekibi anında müdahale etti. Bu müdahalenin ardından Göçer, klip çekimine kaldığı yerden devam etti. Ferhat Göçer, "Bu tarz sahnelerin olacağını ön görmüştük. Bile bile lades oldu belki ama sektörün en özel ve güzel işlerinden biri oldu" dedi.

        5

        Günün ilk ışıklarıyla Çatalca'da başlayan klip çekimleri gün batımıyla birlikte son bulurken, Ferhat Göçer'in son kliplerinde olduğu gibi “Sensin” de de yönetmen koltuğuna Ercan Şencan oturdu. Sinema, reklam ve büyük prodüksiyonlarda kullanılan Russian Arm'lı araç takip sahneleri de nefesleri kesti. Russian Arm’lı takip sahneleri Türkiye'de ilk kez bir klip çekiminde kullanıldı.

        6