Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya PSG'ye son dakika şoku! Florentino Perez yine istediğini aldı: Mbapppe, Real Madrid'de! - Futbol Haberleri

        Real Madrid, Kylian Mbappe'nin transferi için için Paris Saint-Germain ile anlaşmaya vardı! İspanya basınının aktardığı son dakika gelişmelerine göre 160 milyon euro'luk ilk teklifin ve 130+50 milyon euroluk ikinci teklifin reddedilmesinin ardından Real Madrid, teklifini 150 + 30 milyon Euro olarak güncelledi. Paris Saint-Germain, bu son teklifi kabul etti. Bunun üzerine iki kulüp arasında el sıkışıldı.

        MARCA: CUMA GÜNÜ AÇIKLANACAK!

        Real Madrid'e gitmek istediğini belirten ve PSG'den gelen sözleşme yenileme tekliflerini 6 kez reddeden Kylian Mbappe de Real Madrid ile anlaştı. Mbappe'nin Real Madrid'de 19 numaralı formayı giyeceği de belirtildi. Marca'da yer alan habere göre; Real Madrid, bu transferi cuma günü açıklayacak.

        AL-KHELAIFI: TRANSFER BİTTİ, REAL MADRID'E İMZA ATIYOR

        Yine Marca'nın iddiasına göre PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi konuya dair bir açıklama yaptı ve transferi duyurdu. Al-Khelaifi açıklamasında "Real Madrid'in Kylian Mbappe için yaptığı teklif kabul edildi, transfer yarın sona eriyor" ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ