Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fransızlar duyurdu: Beşiktaş'tan ön libero için flaş hamle! Görüşmeler başladı - Beşiktaş Haberleri
        1

        Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündemin en önemli maddeleri arasında ön libero transferi bulunuyor.

        2

        Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda çalışmalar sürerken Fransa'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.

        3

        Beşiktaş'ın Nice'in 22 yaşındaki ön liberosu Alexis Beka Beka'nın kiralık olarak transferi için görüşmelere başladığı öne sürüldü.

        4

        Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, Fransa'nın Nice takımında forma giyen ön libero Alexis Beka Beka ile görüştüğü ileri sürüldü.

        5

        Le Parisien Gazetesi'nin haberine göre; geçtiğimiz yaz Lokomotiv Moskova'dan 12 milyon euro bedelle Nice'e transfer olan Beka Beka, Beşiktaş'ın dikkatini çekti.

        6

        Haberde, siyah beyazlı kulübün 22 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için ciddi şekilde görüşmelere başladığı ifade edildi.

        7

        Taraflar arasındaki müzakerelerin transferin kiralık olarak gerçekleştirilmesi yönünde sürdüğü, Beka Beka'ya başka kulüpler ilgi gösterse bile görüşmelerin olumlu yönde ilerdiği belirtildi.

        8

        Haberde Alexis Beka Beka için zor bir sezonun geride kaldığı vurgulanarak, bu sezon sadece 8 maçta ilk 11'de forma giyen futbolcunun sezon başında forma şansı bulsa da daha sonra uzun süre yedek kaldığı hatırlatıldı.

        9

        Nice formasıyla bu sezon 22 maça çıkan Beka Beka, 1 gol atarken asist katkısı sağlayamadı.