Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son günler... Fulya Zenginer paylaşımlarına bir yenisini ekledi! - Magazin Haberleri
        1

        'Doktorlar' dizisinde canlandırdığı 'Hande' karakteriyle şöhreti yakalayan Fulya Zenginer (32), 2019 yılında grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile dünyaevine girmişti. Mutlu birlikteliklerini sürdüren ve şimdilerde 'bebek' sevinci yaşayan çift, geri sayıma başladı.

        2

        SON GÜNLER!

        Daha önce çocuğuna 'Milan' adını vereceğini açıklayan ikiliden Zenginer, yeni karnı burnunda fotoğrafını yayınladı. Ayna karşısında poz veren ünlü oyuncu, gönderisine, "Son günler..." notunu düştü. Annelik heyecanı yaşayan Fulya Zenginer'in paylaşımına takipçilerinden beğeni ve "Sağlıkla kucağınıza alın inşallah." yorumları yağdı.

        3

        "AY BEN GÜLERİM!"

        Hamileliğinin 24. haftasında eşiyle birlikte objektif karşısına geçen Zenginer, o kareleri, "Ay ama ben gülerim!" notuyla sosyal medyadan yayınlamıştı. Bir hayli keyifli oldukları görülen çiftin paylaşımları oldukça ilgi görmüştü.

        4

        MILANO'DA EVLİLİK TEKLİFİ

        Fulya Zenginer, Kuntay Tarık Evren ile beraber çıktıkları Milano gezisinde evlilik teklifi almıştı. Zenginer, 1,5 yıldır devam eden ilişkisini 2019'da nikah masasına taşımıştı.

        5

        "AİLENİN YENİ ÜYESİ YÜKLENİYOR"

        Anne olacağını duyuran Zenginer, daha önce bebeğinin ultrason fotoğraflarını şu sözlerle paylaşmıştı:

        "Ailenin yeni üyesi yükleniyor... Uzun zamandır fotoğraflarımda tek başıma değildim ve bunu sizinle paylaşmak için kendisinin biraz daha büyümesini bekliyordum. Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, içimde kalbinin attığını öğrendiğimden beri hayat çok beklenmedik ve çok güzel."

        6
        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ