Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Alper Potuk transferi - GS transfer haberleri - Galatasaray'dan son haberler - Galatasaray Haberleri
        1

        Fanatik'in haberine göre; Galatasaraylı yöneticilerin, sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Alper Potuk’un menajeriyle görüştüğü öğrenildi. İşte detaylar:

        2

        Cim Bom’un, 26 yaşındaki futbolcuyu Selçuk İnan’ın yerine almayı düşündüğü bildirildi.

        3

        Sarı- Kırmızılılar’ın, sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Alper Potuk’un menajeriyle transfer görüşmesi yaptığı öğrenildi.

        4

        Galatasaraylı yöneticilerin, 26 yaşındaki futbolcuyu artık gözden çıkarılan Selçuk İnan’ın yerine, Ndiaye’nin alternatifi olarak düşündüğü bildirildi.

        5

        Operasyonu sessiz ve derinden yürüten Sarı-Kırmızılılar’ın, Potuk’un menaceri Ahmet Bulut’la birkaç kez buluştuğu da gelen haberler arasında.

        6

        Galatasaray’ın Alper’i gözüne kestirmesindeki başlıca sebepler, oyuncunun topla ilerleyip adam eksiltebilme kapasitesi, orta sahanın herbölgesinde görev yapabilmesi.

        7

        Bonservis sorunu olmaması ve yabancı sayısının kademeli olarak azaltılmasının yeniden gündeme gelmesiyle açığa çıkan yerli ihtiyacı olarak görünüyor.

        8

        Fenerbahçe’de bu sezon 1.8 milyon Euro garanti ücret artı 15 bin Euro maç başı karşılığında görev yapan Alper için Galatasaray yönetimi’nin gözden çıkardığı rakam 2.5 milyon Euro seviyesinde.

        9

        Tarafların Ocak ayında bir araya gelerek, sezon sonu için söz kesme şansı bulunuyor.

        13

        Yaz transfer döneminde 10 yabancıyla anlaşan ve hiç yerli almayan Galatasaray, Ocak ayındaki ara transferde yerli oyunculara yönelme kararı aldı.

        14

        Önceliği gurbetçilere veren yönetimin listesinin ilk sırasında, A Milli futbolcu Kaan Ayhan bulunuyor.

        15

        Fortuna Sittard’da forma giyen Kaan’ın hem stoper hem sağ bekte oynaması, bu futbolcuyu listenin ilk sırasına taşıdı. Listede bulunan diğer isimler şu şekilde: