Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray-Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Okan Buruk'un Galatasaray muhtemel 11'i... - GS haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, 17. hafta maçında bugün MKE Ankaragücü ile karşılaşacak.

        2

        Süper Lig'de çıktığı 15 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı ekip, topladığı 33 puanla Fenerbahçe'nin 2 puan arkasında maç eksiğiyle ikinci sırada yer alıyor.

        3

        Geride kalan 15 müsabakada dörder galibiyet ve beraberlik ile 7 yenilgi gören Başkent ekibi ise elde ettiği 16 puanla haftaya 13. sırada girdi.

        4

        GALATASARAY-ANKARAGÜCÜ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Galatasaray ile Ankaragücü arasında Nef Stadı'nda yapılacak maç saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

        5

        DERBİYE LİDER ÇIKMAK İSTİYOR

        Galatasaray, hafta sonunda Fenerbahçe ile yapacağı önemli derbi öncesinde liderliğini korumak istiyor. Süper Lig'in 18. haftasında 8 Ocak Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak sarı-kırmızılılar, MKE Ankaragücü'nü mağlup ederek derbiye liderlik moraliyle çıkmanın peşinde.

        6

        BEŞ OYUNCU EKSİK

        Cimbom, bugünkü karşılaşmada 5 oyuncusundan faydalanamayacak. Sarı-kırmızılı ekipte sarı kart cezalıları Sacha Boey ve Sergio Oliveira ile sakatlıkları bulunan Kazımcan Karataş, Emre Taşdemir ve Mathias Ross, MKE Ankaragücü'ne karşı forma giyemeyecek.