Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş KADROLAR BELLİ! Son dakika: Galatasaray Beşiktaş derbisinin muhtemel 11'leri belli oldu! - Haberler - Beşiktaş Haberleri
        1

        Galatasaray ile Beşiktaş, Süper Lig'in 40. haftasında bu akşam Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Cüneyt Çakır'ın yöneteceği maç 20.30'da başlayacak. İki takım da şampiyonluk için varını yoğunu ortaya koyacak.

        2

        Siyah-beyazlılar ise 37 maçın 25'ini kazandı, 6'şar beraberlik ve yenilgi gördü. Haftaya 81 puanla lider giren Beşiktaş, ikinci Fenerbahçe'nin 5, üçüncü Galatasaray'ın ise 6 puan önünde yer aldı.

        3

        Ligde geride kalan 39 haftada 37 maça çıkan sarı-kırmızılı ekip, 23 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 yenilgi yaşadı. Galatasaray, topladığı 75 puanla haftaya 3. sırada girdi.

        4

        GALATASARAY'DA TEK EKSİK VAR

        Sarı-kırmızılı ekipte bir oyuncu Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek. Terim, koronavirüs tedavi ve izolasyon süreci devam eden Oghenekaro Etebo'dan ise derbide yararlanamayacak. Galatasaray'da müsabaka öncesinde Arda Turan sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

        5

        BEŞİKTAŞ'TA İSE ALTI EKSİK

        Siyah-beyazlı takımda sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Cenk Tosun ile Ajdin Hasic'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Oğuzhan Özyakup, Vincent Aboubakar, Bernard Mensah ve Georges-Kevin N'Koudou kamp kadrosuna alınmadı.

        6

        KARTAL ŞAMPİYONLUĞA ULAŞABİLİR!

        Son 3 haftaya girilirken heyecanın yoğun şekilde yaşandığı Süper Lig'de sezonun düğümü bu hafta çözülebilir.

        7

        Siyah-beyazlılar derbide Galatasaray'ı yener, ikinci sıradaki Fenerbahçe de MKE Ankaragücü deplasmanında puan kaybederse Beşiktaş, Türk Telekom Arena'dan şampiyon ayrılacak.

        8

        Fenerbahçe'nin başkentte yenilmesi halinde Beşiktaş'ın derbiden alacağı 1 puan da siyah-beyazlı ekibi sezonun şampiyonu yapacak.

        9

        MUHTEMEL 11'LER

        Galatasaray'ın muhtemel 11'i şöyle:

        Fernando Muslera