Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Göztepe maçı öncesi son gelişmeler - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig’de ilk yarının bitimine 2 maç kala sakatlık sorunlarıyla boğuşmaya devam eden Galatasaray, yarın İzmir deplasmanında Göztepe’yle kritik bir mücadeleye çıkacak.

        2

        Avrupa’ya veda ettikten sonra evinde Ankaragücü’yle berabere kalıp soğuk duş etkisi yaşayan Cimbom, kupa rövanşında Tuzla’yı 4-0’la geçip tur atlamıştı.

        3

        Yüzünü yeniden lige çeviren Sarı-Kırmızılılar, hem 9 puan gerisinde oldukları lider Sivasspor’la farkı daha da açmamak hem de Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin oynanacağı haftayı kayıpsız geçmenin hesaplarını yapıyor.

        4

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; İzmir’den mutlaka 3 puanla dönmeleri gerektiğini bilen teknik direktör Fatih Terim, elindeki en güçlü kadroya sahaya çıkmak istiyor.

        5

        Tuzla maçında riske edilmeyen oyunculardan yalnızca Ryan Babel, tedavisini tamamladı ve dün takımla birlikte çalışmalara katıldı.

        6

        Ancak kadro dışı bırakılan Nzonzi’nin ardından Lemina ve Seri’nin de sakatlık problemi yaşaması orta sahadaki alternatifi azalttı.

        7

        Özellikle son dönemde performansıyla dikkat çeken Mario Lemina’nın Göztepe önünde forma giymesini isteyen İmparator, sağlık heyetine talimat verdi.

        8

        Maçta belli bir süre alabilecek durumdaysa Lemina’yı hazır hale getirmelerini isteyen deneyimli teknik adam, ilk yarıdaki boşlukta öğrencisinin tedavisinin tamamlanmasını arzuluyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ