Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transferde dünya yıldızlarının peşinde: Luka Jovic, Christian Pulisic ve Nicolo Zaniolo'da müspet gelişmeler! Son dakika GS transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'de son olarak Ümraniyespor'u mağlup ederek galibiyet serisini 11 maça çıkaran Galatasaray'da keyifler yerinde...

        2

        Okan Buruk yönetiminde müthiş bir form grafiği yakalayan sarı-kırmızılılar, 8 Şubat'ta sona erecek olan ara transfer döneminde kadrosunu daha da güçlendirip şampiyonluk yolunda işini sağlama almak istiyor.

        3

        İKİ AYRILIK YAŞANDI

        Cimbom, transfer döneminde ilk olarak bekleneni veremeyen iki yıldızı Patrick van Aanholt ve Haris Seferovic'le yollarını ayırmıştı.

        4

        Van Aanholt, ülkesi Hollanda'nın dev ekibi PSV Eindhoven'a kiralanırken, kiralık sözleşmesi feshedilen Seferovic ise Celta Vigo'nun yolunu tutmuştu.

        5

        Bu iki oyuncunun ayrılmasıyla maaş bütçesinde yaklaşık 2 milyon euroluk bir yükten kurtulan ve yabancı kontenjanında da yer açan sarı-kırmızılılarda transfer harekatı başladı.

        6

        İTALYA'YA HÜCUM!

        Galatasaray'ın transferdeki öncelikli durağı ise İtalya oldu. Sarı-kırmızılılar, Serie A'da top koşturan Luka Jovic ve Musa Barrow'un ardından Roma'nın yıldızı Nicolo Zaniolo ile de temasa geçti.

        7

        JOVIC LİSTE BAŞI

        Kanat ve santrfor bölgesine ekleme yapmak isteyen Galatasaray, Fiorentina'da gözden düşen ve beklentilerin çok altında kalan Luka Jovic için harekete geçti.

        8

        Fiorentina'nın bu yaz Real Madrid'den bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı 25 yaşındaki Sırp golcü sergilediği performansla eleştirilerin hedefi haline gelirken, yönetimin de gözünden düştü.

        9

        İtalyan basınında çıkan habere göre sarı-kırmızılılar Jovic'in ikinci yarıdaki yaklaşık 1 milyon euroluk maliyetini karşılayarak oyuncuyu kiralamak istiyor.

        10

        BARROW DA GÜNDEMDE

        Sarı-kırmızılıların renklerine bağlamak istediği diğer oyuncu ise Bologna formasını giyen Musa Barrow...

        11

        Jovic gibi kulübünde beklentilerin altında kalan ve 14 maçta sadece 2 gol 1 asist üretebilen Barrow için kiralama teklifi yapan Galatasaray, Bologna'nın yanıtını beklemeye geçti.

        12

        İtalyan basınında çıkan haberlere göre Bologna, oyuncuyu zorunlu satın alma maddesiyle kiralamaya sıcak bakıyor.

        13

        ZANIOLO SÜRPRİZİ!

        Galatasaray'ın İtalya'daki son gözdesi ise Roma forması giyen Nicolo Zaniolo oldu...

        14

        Napoli'ye kaybedilen maç sonrası taraftarlar tarafından ölüm tehditleri alan ve Roma'dan ayrılmak istediği öne sürülen 23 yaşındaki kanat oyuncusu, kulübünün beklediği teklifi alamaması üzerine şimdilik Roma'da kaldı.

        15

        Teknik direktör Jose Mourinho da genç oyuncuya 'kapıyı gösterirken', sezon sonuna kadar kadro dışı kalmak istemeyen Zaniolo'nun Galatasaray'a kiralanabileceği iddia edildi.

        16

        Türkiye'de transfer döneminin devam etmesi nedeniyle Zaniolo'nun menajeri, oyuncusunu Galatasaray'a önerdi. Kulüpler arası anlaşma sağlanırsa Zaniolo Cimbom'a kiralanabilir.

        17

        PULISIC BOMBASI!

        Galatasaray'la ismi anılan son yıldız ise Chelsea'da foram giyen Christian Pulisic... Gelen haberlere göre; sarı-kırmızılılar, hem kanatlarda hem de 10 numara pozisyonunda görev yapabilen ABD'li yıldız için Chelsea ile temasa geçti.

        18

        Şartların sağlanması halinde Galatasaray, Pılisic'i kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.