Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da son dakika transfer haberleri! - Galatasaray Haberleri
        1

        UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesinde PSV ile karşılaşacak olan Galatasaray'da gözler artık transfere çevrildi. Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, GS TV'ye geçen yaptığı açıklamalarda transfer yasağını kaldırdıklarını ve önümüzdeki günlerde açıklamaların gelebileceğini dile getirmişti.

        2

        Bir süredir Fatih Terim'in raporları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı idareciler bir transferde sona yaklaşırken iki oyuncunun transferinde de mesafe kat etti.

        3

        Ankara Keçiörengücü'nden Barış Alper Yılmaz için Başkent ekibiyle bir süredir müzakere halinde olan Galatasaray imza aşamasına geldi.

        4

        Fatih Terim'in genç oyuncuyu iki senedir takipte olduğu, Ankara Demirspor günlerinden bu yana zaman zaman genç oyuncunun teknik direktörlerine danışarak fikir aldığı da öğrenildi.

        5

        Galatasaray'ın Barış Alper Yılmaz için Ankara Keçiörengücü'ne 1,5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. İki kulüp arasındaki anlaşmaya göre genç futbolcu transfer olursa bonservis bedelinin belli bir kısmı da Başkent ekibine verilecek.

        6

        GEDSON FERNANDES İÇİN UĞRAŞILIYOR

        Geçen sezonun devre arasında Galatasaray'a katılan ve gösterdiği performansla Fatih Terim'in 'mutlaka alınsın' dediği Gedson Fernandes için de yoğun çaba sarf ediliyor. Bonservisinin bulunduğu Benfica'da yeni sezon hazırlıklarına katılan Portekizli yıldız, Jorge Jesus tarafından deneniyor.

        7

        Galatasaray, Benfica'nın kapısını satın alma opsiyonlu bir yıllık kiralama teklifiyle çalarken Portekizli idarecilerin, sarı-kırmızılıların satın alma opsiyonu bedelini düşük bulduğu öğrenildi.

        8

        A Bola'nın haberine göre Galatasaray, Benfica'yı ikna etmeye çalışırken Serie A'dan birkaç kulüp ve Fransa'dan bazı takımlar, genç yıldızla ilgilenmeye başladı. Sarı-kırmızılılar, Gedson Fernandes'le anlaşırken Benfica'nın inadını kırmaya çalışıyor.

        9

        Diğer bir Portekiz yayını Record'un haberine göre Benfica, Inter'den Joao Mario'ya talip olurken Milano ekibiyle bonservis pazarlığı yaptığı, uygun bir maliyete transfer etmeleri durumunda Gedson Fernandes'in ayrılığında da bir nebze kolaylık sağlayabilecekleri belirtildi.

        10

        HEM SAĞ BEK HEM SOL BEK

        Geçen sezon devre arasında takıma katılan DeAndre Yedlin'den umduğunu bulamayan Fatih Terim, ABDli oyuncuyla yolların ayrılmasına yönelik raporunu verirken Marcelo Saracchi'nin sakatlık sorunu nedeniyle Uruguaylı yıldızla da yolları ayırma kararını iletmişti.

        11

        Hem sağ bek hem de sol beke takviye isteyen tecrübeli çalıştırıcı ve idarecilerin yaptığı toplantılar sonrasında Galatasaray'ın gündemine iki isim geldi.

        12

        Sağ bek için Danimarka'nın sağ beki Stryger Larsen'i isteyen Terim, bir süredir takipte olunan oyuncuyu canlı izlemeleri için Çekya - Danimarka maçına da gözlemci gönderdi.

        13

        Serie A takımlarından Udinese'nin formasını giyen ve 2022 yazına dek sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki oyuncunun da Udinese'den ayrılmak istediği öne sürüldü. Udinese'ye transfer olduğu günden bu yana takımın en istikrarlı oyuncularından biri olan Larsen, üç sezonda takımıyla 132 Serie A maçında yer alırken, 126'sına 11'de başladı.

        14

        Danimarka'nın grupta oynadığı üç karşılaşmada oyuna sonradan dahil olan Larsen, son 16 turundaki Galler karşılaşmasında 77 dakika sahada kalırken, Çekya maçında da bir asist yaptı. Geçen sezon Udinese formasıyla 33 maça çıkan Larsen, bu maçlarda iki asist yapmıştı. Udinese'nin sözleşmesinin bitimine bir yıl kalan Larsen'in satışına onay vermesi bekleniyor.

        15

        Galatasaray'da Fatih Terim'in sol bek listesindeki en üst sırada yer alan isim Ludwig Augustinsson... Piyasa değeri yaklaşık 12 milyon Euro olan oyuncunun kulübü Werder Bremen, 41 yıl sonra Bundesliga'da küme düştü.

        16

        İsveç'in EURO 2020 kadrosunda yer alan 27 yaşındaki sol bekin, Alman ekibiyle yaptığı sözleşmede küme düşme halinde serbest kalma maddesinin bulunup bulunmadığıyla ilgili bir bilgi olmazken İsveçli futbolcu Bundesliga 2'de değil, daha üst düzey bir ligde top koşturmak istediğini Werder Bremen'e iletti.

        17

        Ocak 2017'de Werder Bremen'e katılan Augustinsson için devreye giren Galatasaray, Werder Bremen'le bonservis pazarlıklarına başladı. Oyuncunun sözleşmesinin 2022 yazında bitecek olması, sarı-kırmızılıların elini güçlendirirken İsveçli futbolcu için 5-6 milyon Euro'luk tekliflere çıkılması bekleniyor.

        18

        Galatasaray'ın Ludwig Augustinsson transferinde mutlu sona ulaşamaması durumunda rotayı Patrick van Aanholt ya da diğer alternatiflere çevireceği öğrenildi.

        19

        TERİM'İN PAYLAŞIMLARINA BEĞENİ YAĞDIRDI!

        Son olarak Çin ekiplerinden Guangzhou Evergrande forması giyen Paulinho'nun adı zaman zaman sarı-kırmızılı ekiple anılıyordu. 32 yaşındaki orta saha oyuncusu kişisel Instagram hesabından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in birçok gönderisini beğendi. Paulinho'nun bu hamlesi sosyal medyada Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırdı.

        20

        Çin ekibiyle yolları ayrılan Paulinho'nun bonservisi elinde. Yıldız futbolcu yeni adresine bedelsiz olarak imza atacak. Brezilyalı futbolcu adını Corinthians'tan Tottenham'a transfer olarak Avrupa'ya duyurmuştu. 2013'te 20 milyon euro karşılığında İngiliz ekibine transfer olan Paulinho, 2015'te 14 milyon euro'ya Guangzhou Evergrande'ye transfer oldu.

        21

        2017 yazında Paulinho çarpıcı bir transfere imza attı. Katalan devi Barcelona oyuncuyu Çin ekibinden 40 milyon euro'ya transfer etti. Ancak buradaki macerası kısa süren Paulinho önce Guangzhou'ya kiralık olarak, ardından da bonservisiyle döndü ve Barcelona oyuncudan zarar etmeden geri gönderdi. Guangzou Evergrande ile yolları ayrılan Paulinho, Brezilya Milli Takım formasını da bugüne kadar 56 kez giydi ve 13 gol kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ