Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Torreira'ya dev talip! Transferde takas formülü - Son dakika Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın sezon başında Arsenal'dan kadrosuna kattığı Lucas Torreira, Avrupa devinin transfer listesine girdi.

        2

        Sarı-kırmızılılarda kısa süre içinde sergilediği performansla orta sahanın değişmez ismi olan Uruguaylı yıldız, kendisine ödenen 6 milyon euronun hakkını vermeye başladı.

        3

        Özellikle Beşiktaş derbisi ve Başakşehir maçında orta sahadaki etkili performansıyla alınan galibiyetlerde pay sahibi olan Torreira için İtalyan basınından flaş bir transfer iddiası geldi.

        4

        Calcio Style'ın haberine göre; Serie A devi Milan, 26 yaşındaki oyuncuyu ocak ayında kadrosuna katmak için harekete geçti.

        5

        Milano ekibinin, performansından memnun kalmadığı Bakayoko'nun yerine Torreira'yı transfer etmek istediği ve ilk teklifi de sarı-kırmızılılara ilettiği öne sürüldü.

        6

        12-13 MİLYON EUROLUK TEKLİF

        Bennacer'in yanına Torreira'yı dahil ederek orta sahasını güçlendirmeyi hedefleyen Milan'ın, 2 milyon euro kiralama teklifi ve 12-13 milyon euroluk bir satın alma opsiyonu ile Galatasaray'ın kapısını çaldığı belirtildi.

        7

        TAKASTA BALLO-TOURE İDDİASI!

        Milan'ın Torreira için para teklifinin yanı sıra takas formülünü de deneyeceği öğrenildi. Sezon başında Milan'ın sol beki Ballo-Toure'yi isteyen sarı-kırmızılılara bu ismin Torreira transferinde takas olarak teklif edilebileceği belirtildi.

        8

        Bu sezon 12 lig maçına çıkan Torreira'nın Galatasaray'la 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

        9

        DÜNYA KUPASI'NDA BÜYÜK BEKLENTİ!

        Öte yandan Uruguay'ın Dünya Kupası kadrosunda yer alan Lucas Torreira'nın turnuvada sergileyeceği performans, değerinin daha da yükselmesine olanak sağlayabilir. Sarı-kırmızılılar, ocak ayında bu durumu da koz olarak kullanmayı planlıyor.

        #video#786925#

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ