Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Sponsor Nef’in patronu Galatasaray'da Basketbol AŞ’yi yönetecek - Basketbol Haberleri

        Galatasaray Kulübü, "Basketbol AŞ" kurarak yönetimini ana sponsor olan Nef'in yönetim kurulu başkanı Erden Timur'a verdi.

        Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Basketbol AŞ kuruluyor ve Erden Timur yönetiminde Erkek Basketbol Takımı'mız, Yenilmez Armada günlerine kavuşacak." denildi.

        Galatasaray camiasına bir söz verdiklerinin kaydedildiği açıklamada, "Şimdi bu sözü tutma zamanı. Yenilmez Armada artık NEF sponsorluğunda yeni başarılar için sahaya çıkacak ve çok şey başaracak. Basketbol ana sponsorumuz NEF." ifadeleri kullanıldı.

        REKLAM

        KOYU GALATASARAYLI İŞ İNSANININ HEDEFİ

        Zaman zaman katıldığı çeşitli programlarda Galatasaray’da bir gün başkanlık yapma hedefinin olduğunu dile getiren Timur bu konuya dönük son açıklamasında ise şu ifadeleri kullanmıştı:

        “Hangi takımı tutuyorsanız tutun delikanlı tutun. Ben orta okuldayken haftada 3 gün Florya’ya gider, idman izlerdim. Her koyu taraftar, Galatasaray başkanı olmayı düşünür"

        Basketbol AŞ’de görev alarak yönetime adımını atan Nef markasının kurucusu ve patronu olan Erden Timur, 1981 Mersin doğumlu. Nef şirketi ile katlanır ev konseptini geliştiren Timur, Nef’in konut satışı ile 2020 yılında 1 milyar 52 milyon lira ciro elde ettiğini açıklamıştı. Erden Timur, geçen yıl 5 projede 2 bin 50 konut teslimi gerçekleştirdiklerini, bu rakamın son 3 yılda ise 7 bini aştığını söylemişti.

        Erden Timur, sarı-kırmızılı kulübe Emre Akbaba ve Radamel Falcao transferlerinde yardımcı olurken 2016 yılında Galatasaray'ın futbol takımının formasında göğüs sponsoru oldu. Ayrıca Timur yönetimindeki Nef, 2017'de Barcelona'yla da sponsorluk anlaşmasına imza attı.

        Diğer yandan Timur’un şu sıralarda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi görmekte olduğu, sağlığının ise iyiye gittiği öğrenildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ