Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan Lucas Moura atağı! Transfer teklifi yapılacak... - Son dakika GS haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Bu sezon olduğu kadar gelecek sezonun kadrosunu şekillendirmek isteyen Galatasaray, Tottenham'da gözden düşen Lucas Moura için pusuda yatıyor!

        2

        Sarı-kırmızılılar, Avrupa'nın çoğu ülkesinde transferin son gününe girilirken Tottenham'ın yollarını ayırmayı planladığı Brezilyalı için fırsat kolluyor.

        3

        Antonio Conte'nin kadroda düşünmediği Lucas Moura'nın Tottenham'daki geleceği, Arnaut Danjuma'nın kiralanması sonrasında daha da belirsiz hale geldi.

        4

        Sakatlık sorunlarıyla da boğuşan 30 yaşındaki oyuncunun sözleşmesindeki opsiyonun, kulüp tarafından kullanılmayacağı Brezilyalı yıldıza iletildi.

        5

        Diğer yandan Tottenham uzun süredir peşinde olduğu Sporting'ten Pedro Porro'yu da İngiltere'ye getirdi.

        6

        Londra ekibindeki İngiliz olmayan oyuncu sayısı bu transferle birlikte 19'a çıkacak ancak Şampiyonlar Ligi'ne İngiltere vatandaşı olmayan 17 oyuncu kaydedilebiliyor.

        10

        Bu sezon zor günlerden geçen Everton'ın Brezilyalı oyuncuyu ciddi şekilde istediği öğrenilirken Lucas Moura'nın Everton'dan haftalık 150 bin sterlin talep ettiği belirtiliyor.

        11

        Everton, yılda 7,5 milyon sterlinden fazla olan bu talebi, oyuncunun sakatlık problemleri nedeniyle ödemeye sıcak bakmıyor.

        12

        Southampton ve Crystal Palace'ın da ilgilendiği oyuncunun maaş talebini karşılamaya sıcak bakmaması sonrasında Galatasaray'ın da devrede olduğu öğrenildi.

        13

        İngiltere'de transferin son gününe girilirken Lucas Moura'nın Ada'dan istediği teklifi alamaması durumunda sarı-kırmızılıların Brezilyalı oyuncu için Tottenham'ın kapısını çalacağı belirtildi.

        14

        Galatasaray, vergiler düşükten sonra yıllık 3 milyon Euro kazanan Lucas Moura'yı ise transfer pazarında çok az ligin açık kalmasını kullanarak ikna etmek istiyor.

        15

        Bu sezon Premier Lig'de 8 maçta oynasa da sadece 93 dakika süre alabilen Lucas Moura, Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde gol ya da asist üretemedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ