Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray SON DAKİKA: Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri (11 Temmuz) - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da PSV Eindhoven maçı için hazırlıklar sürerken transfer çalışmaları da devam ediyor.

        2

        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dün Kasımpaşa ile oynadıkları hazırlık maçının ardından transferle ilgili şunları söyledi:

        3

        "Olağanüstü çabalarla çalışan bir başkanımız ve yönetimimiz var. Olacaktır. Anlayabiliyorum. Endişeyi de hissedebiliyorum. 'PSV maçı yaklaşıyor. Hala olmadı.' diyenler olabilir. Hiç paniğe gerek yok. Ben günün her saati uğraşıldığını görebiliyorum. Merak etmesinler.

        4

        Görüşmeleri bizzat başkanımız yapıyor. Onun için Galatasaraylılar rahat olsun. Hiçbir endişemiz yok. Hangi takım olursa olsun çıkıp oynayacağız. Şu anda 10 transfer yapsak da PSV maçının garantisi yok, yapmasak da onlar için garanti yok. Rahat olsunlar. Eylüle kadar vaktimiz var.

        5

        Şu günlerde başkanla en çok konuştuğumuz konu transfer. Sağ olsun son durumları Ozan Şener kardeşimle bilgi verdiler. Ben de bazı şeyleri paylaştım. Dönerken yine görüşeceğiz. Galatasaraylılar rahat olsun. Biraz gecikmiş olabiliriz. Çoğu zaman gecikiyoruz. Sezon açarken bütün transferlerin tamam olduğu bir yıl hatırlıyor musunuz? Ben hatırlamıyorum."

        6

        İLK HEDEF GEDSON

        Cimbom'da transfer listesinin 1 numaralı ismi Gedson Fernandes...

        7

        Geçen sezon kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giyen ve beğeni toplayan oyuncu için Benfica ile görüşmeler sürüyor.

        8

        Gedson için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapan Cimbom, Benfica ile pazarlık aşamasında. Oyuncu ise Cimbom'a dönmeye hazır.

        9

        Benfica'da yaşanan başkan değişimi nedeniyle uzayan transferle ilgili önümüzdeki günlerde gelişmeler yaşanması bekleniyor.