Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika Falcao açıklaması! Galatasaray, Radamel Falcao'nun transferi sonunda tamamlandı! GS son dakika transfer haberi - Galatasaray Haberleri
        1

        Forvet için yaklaşık 2 aydır Radamel Falcao'nun peşinde olan Galatasaray, bu transferi sonunda bitirdi.

        2

        Şampiyonlar Ligi kura çekimi için Monaco'ya giden yönetim, Kolombiyalı golcü ve kulübüyle son kez masaya oturdu.

        3

        Falcao'nun Galatasaray'a gitmekte ısrarcı olmasından ötürü köşeye sıkışan Fransızlar, yıldız ismin sarı-kırmızılılara transfer olmasına sonunda yeşil ışık yaktı.

        4

        Tecrübeli oyuncunun bugün ya da yarın açıklanması beklenirken Şampiyonlar Ligi'nde zorlu bir gruba düşen Galatasaray'da, yönetim Falcao transferi ile rakiplere göz dağı verip gövde gösterisi yapmayı planlıyor.

        5

        MONACO BİR GOLCÜ DAHA ALDI, İŞ KOLAYLAŞTI

        Infosport+’da yer alan habere göre de; Fransız ekibi Monaco, Kolombiyalı yıldızın yerine düşündüğü genç golcü için Arthur Zagre ile anlaştı.

        6

        Haberde Radamel Falcao’nun Galatasaray’a transferinin bu şekilde gerçekleştiği ve Monaco’nun da bu boşluğu Zagre ile dolduracağı belirtildi.

        13

        Kariyerinde River Plate, Porto, Manchester United, Chelsea, Atletico Madrid gibi dev kulüplerde forma giyen Kolombiyalı golcü, son olarak İspanyol ekibinden 43 milyon Euro'luk bonservisle Fransız ekibi Monaco’nun yolunu tutmuştu.

        14

        Falcao bu sezon, hiçbir maçta forma giymeyen Falcao, geçen sezon Fransa Ligue 1'de 33 maçta 15 gol kaydetti.

        15

        HAFTA SONU HAREKETLİ GEÇEBİLİR

        Galatasaray'da Falcao transferinin ardından 2 takviyenin daha yapılabileceği konuşuluyor.

        16

        Transferi Kolombiyalı golcüyle kapatmak istemeyen Galatasaray yönetimi, savunmaya ve orta sahaya da birer transfer yapabilir.

        17

        Bu kararda teknik direktör Fatih Terim'in Konyaspor maçından sonra orta saha ve savunmayı işaret etmesinin etkili olduğu belirtilirken hafta sonu bu nedenle hareketle geçmeye aday görünüyor.

        18

        Tecrübeli çalıştırıcı, Konyaspor maçının ardından Falcao ile ilgili soruları yanıtlarken şunları söylemişti:

        19

        "Hep konu Falcao ama ben esasen başka şeyler söylemek istiyorum. Başkan, yönetim kurulu, bu işle ilgili arkadaşlarımızın elinden gelen her şeyi yaptığını görüyorum."

        20

        "Bazen olmuyor. Başta UEFA sebebi var. Bu yaptırımlar varken bu ligde serbestçe bir şeyler yapmak çok zor. Galatasaray'ın geleceğini ve ekonomisine çok dikkat etmemiz lazım."

        21

        "Acaba hoca Falcao'yu istemiyor mu diyecekler. Falcao'yu istemeyecek hoca var mı? Falcao'yu almak için uğraşıyorlar. Olursa olur, olmazsa olmaz."

        22

        "Galatasaray'ın geleceğini de düşünmek zorundayız. Bana Falcao dedikleri zaman, ben bir stoper eksiğimiz var mı acaba diyorum."

        23

        "Olursa ilk biz söyleriz. Hayırlısı neyse o olsun."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ