Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Galatasaray, Emre Akbaba'nın sözleşmesini uzattı! - Futbol Haberleri

        Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'yı transfer eden, Ömer Bayram ve Emre Taşdemir'le sözleşme uzatan Galatasaray bir yıldızına daha imzayı attırdı. Sarı-kırmızılı kulüp, Emre Akbaba'yla olan sözleşmesini 2023 yılına kadar uzattı.

        Galatasaray'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımlarda Emre Akbaba'nın formayı öptüğü ve sözleşme imzaladığı görseller paylaşılırken sözleşmenin detaylarına dair herhangi bir maddi bilgi verilmedi.

        Olaylı bir sürecin ardından 2018-19 sezonu başında Galatasaray'a transfer olan Emre Akbaba iki kez ağır sakatlık yaşamış ve düzenli olarak forma giyememişti. Geçen sezon 27 maçta görev yapan milli futbolcu 5 gol atarken 2 golün de hazırlayıcısı olmuştu.

        28 yaşındaki yıldız Galatasaray'da geçirdiği üç sezonda 44'ü ilk 11'de olmak üzere toplamda 70 maça çıkarken 14 gollük performans sergiledi.

        SÖZLEŞME MUTLULUĞU

        Emre Akbaba, GSTV'ye yaptığı açıklamada, sözleşmesinin uzatılmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Kulübümle sözleşme uzattığım için çok mutluyum. Burada gerçekten büyük başarılar elde etmek istiyorum. Bundan önceki süreçte sakatlıklar oldu, sıkıntılar oldu ama umarım önümüzdeki 2 yıl, ben ve takım arkadaşlarım için sakatlıksız, kazasız, belasız geçer. Çok güzel 2 yıl olur ve şampiyonluklarla, kupalarla süslendiririz. Gerçekten özledim takım arkadaşlarımı da onlarla birlikte çalışmayı da. Hocalarımızla birlikte inşallah güzel çalışmalarımızı yapıp, PSV Eindhoven maçına hazırlanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ