Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Galatasaray'ın deplasman kabusu!
        1

        Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray, Samsunspor’a konuk oldu. Sarı-kırmızılılar, 1-0 öne geçtiği müsabakadan 4-1’lik skorla mağlup ayrıldı.

        2

        Bu sezon ligdeki 4. yenilgisini alan Aslan, bunları hepsini deplasmanda yaşadı.

        3

        Galatasaray daha önce Kocaelispor’a 1-0, Konyaspor’a 2-0 ve Trabzonspor’a da 2-1’lik skorla kaybetmişti.

        4

        SAMSUNSPOR'A 9 MAÇ SONRA KAYBETTİ

        Bu sonuçla Aslan’ın, rakibine karşı yenilmezlik serisi de sona erdi. Son olarak 26 Şubat 2005 tarihinde Samsun’da oynanan maçı 2-1 kaybeden Galatasaray daha sonra kırmızı-beyazlılarla yaptığı 9 karşılaşmayı da kazanmıştı.

        5

        Ayrıca Samsunspor, bu sezon Süper Lig'de Galatasaray'ı 1-0 geri düşmesine rağmen mağlup eden ilk takım oldu.

        6

        BU SEZON İKİNCİ KEZ 4 GOL YEDİ!

        Bu sezon ligde ilk kez 4 gol gören Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde de Süper Lig’deki en farklı mağlubiyetini yaşadı.

        Sarı-kırmızılılar, bu sezon ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında deplasmanda İngiliz ekibi Liverpool’a da 4-0’lık skorla kaybetmişti.

        7

        OKAN BURUK DÖNEMİNDE EN FAZLA PUAN KAYBEDİLEN SEZON

        Galatasaray, Samsunspor karşısında aldığı mağlubiyetle Okan Buruk yönetiminde ligde en fazla puan kaybettiği sezonu yaşıyor. (23G 5B 4M)

        8
        ÖNERİLEN VİDEO

        Gelecek nesillere "Kürsübaşı Geceleri" ile aktarılıyor

        Elazığ'ın tarihi ve kültürel zenginliğini yansıtan, anonim türküler, hoyratlar ve gazellerden oluşan Harput musikisi ve halk oyunları, "Geleneksel Kürsübaşı Geceleri" ile gelecek nesillere aktarılıyor (AA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ