Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Galatasaray'ın Konyaspor maçı muhtemel 11'i! Konyaspor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda? - Tümosan Konyaspor Haberleri
        1

        Galatasaray, Süper Lig'in 19. hafta maçında bu akşam deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Koray Gençerler yönetecek.

        2

        Galatasaray, Süper Lig'in geride kalan bölümünde 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Ligde son 2 maçını kazanan sarı-kırmızılı takım, topladığı 30 puanla 18. haftayı averajla 6. sırada tamamladı.

        3

        GALATASARAY'DA ÜÇ EKSİK

        Galatasaray'da 3 futbolcu bu müsabakada görev yapamayacak. Sarı kart cezalısı Marcao ile sıtma tedavisi süren Henry Onyekuru sahada yer alamayacak. Adaptasyon çalışmaları devam eden Florin Andone de maçta forma giyemeyecek.

        4

        ÜÇ İSİM DE CEZA SINIRINDA

        Galatasaray'da İttifak Holding Konyaspor maçı öncesinde 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı futbolcular Younes Belhanda, Mario Lemina ve Adem Büyük bu müsabakada sarı kart görmeleri halinde 20. haftada oynanacak Hes Kablo Kayserispor maçında görev alamayacak.

        5

        Galatasaray'ın muhtemel 11'i şöyle:

        Fernando Muslera

        6

        Martin Linnes