Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Gomis'in penaltısı öncesinde dikkat çeken an... Herkes bunu konuşuyor - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın Süper Kupa'da Akhisarspor'a penaltılar sonrasında kaybettiği maçın sonunda ilginç bir an dikkatlerden kaçmadı.

        2

        Galatasaray'da 5. penaltı öncesinde orta alanda hem Bafetimbi Gomis hem de Maicon orta alanda topa doğru hareketlendi.

        3

        Maicon ileri doğru adım atarken daha sonra Bafetimbi Gomis, penaltı atışı için ilerledi.

        7

        DİKKAT ÇEKEN İSTATİSTİK!

        Öte yandan Bafetimbi Gomis, kariyerinde 20 kez penaltı noktasına geldi. Galatasaray kariyerinden önce sadece 1 penaltı kaçıran Fransız santrfor, sarı-kırmızılılarda ise 4 penaltı kaçırdı!

        8

        2011-12 ile 2012-13 arasında 6 penaltı kullanan ve 5'inde golü bulmayı başaran tecrübeli golcü, sonrasındaki, 6 penaltısında da hata yapmadı!

        9

        Galatasaray kariyerinde ise 8 penaltı kullanan Gomis, bu penaltıların 4'ünden sonuç alamadı!

        10

        11 Mart'ta oynanan Atiker Konyaspor maçında penaltı kaçıran Bafetimbi Gomis, 29 Nisan'da Türk Telekom Stadı'ndaki kritik Beşiktaş maçında da beyaz noktada golü bulamamıştı.

        11

        6 Mayıs'ta oynanan ve şampiyonluk yolunda kritik rol oynayan Akhisarspor maçında Fatih Öztürk'ü geçmeyi başaramayan tecrübeli golcü, dün de aynı kadere razı oldu.

        12

        Geçen sezon deplasmandaki Akhisarspor maçında penaltı kaçıran Gomis gözyaşlarını tutamamıştı. Tecrübeli futbolcuyu Abdurrahim Albayrak teselli etmişti.

        13

        Fatih Terim o maç sonrasında yaptığı açıklamada ""Açıkçası golcüler bazen bunu yaşayabilirler. Ben de biliyormuş gibi derbiden sonra 'bir penaltı daha olursa ona attıracağım' dedim. Ona ihtiyacımız var. Bir daha olsa yine attırırız." ifadelerini kullanmıştı.

        14

        Tecrübeli çalıştırıcı, dünkü maçtan sonra ise şunları söyledi:

        ''Beşinci penaltıcımız Gomis'ti, Maicon altıncıyı atacaktı. Ligde attığınız yere atarsanız kaçar ama bunlar oluyor'' ifadeleriyle göndermede bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ