Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da gözaltına alınanlar arasında olduğu 106 kişiye yönelik yolsuzluk ve terör suçlamaları ile başlatılan soruşturmada ifadeler alınmaya devam ederken İstanbul başta olmak üzere çeşitli illerde gösteriler düzenleniyor.

Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediye binası önü İstanbul’daki gösterilerin merkezi oldu. 19 Mart'taki gözaltıların ardından CHP burada toplanılması için çağrı yaptı. İlk gün İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu ve oğlu Selim İmamoğlu da Genel Başkan Özgür Özel ile birlikte kalabalığa hitap etti.

Saraçhane
Saraçhane

20 Mart akşamı da aynı yerdeki gösteride Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da hitapta bulundu. Zaman zaman polisin göstericilere müdahalede bulunduğu gözlenirken buradan Taksim'e yürümek isteyenlere polis biber gazı ile engel oldu.

Saraçhane'deki gösteriler gecenin ilerleyen saatlerine dek sürdü.

EYLEMCİLER İBB BİNASINA GİRMEYE ÇALIŞTI

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk ve terör soruşturmasını protesto bahanesiyle Saraçhane'de düzenlenen izinsiz gösteride bazı eylemciler İBB binasına girmeye çalıştı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ