Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gülşah Saraçoğlu: Neden beni suçluyorsunuz? - Son Dakika Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Modacı Gülşah Saraçoğlu, önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

        2

        "NEDEN BENİ SUÇLUYORSUNUZ?"

        Saraçoğlu, gazetecilerin, "Deha Bilimlier ile yasak aşk yaşadığınıza dair haberler çıktı. 'Yuva yıkan kadın' olarak görülüyorsunuz, neler söyleyeceksiniz?" sorusuna yanıt verdi.

        Ünlü modacı, "Öyle bir şey yok. Neden beni suçluyorsunuz?" demekle yetinerek, hızla gözlerden kayboldu.

        3

        NE OLMUŞTU?

        İddiaya göre; Gülşah Saraçoğlu, arkadaşlarıyla birlikte Deha Bilimlier’i dinlemeye gitmişti. Gecenin ilerleyen saatlerinde Bilimlier, Saraçoğlu’nu sahneye davet etmiş ve ikili, birlikte şarkı söylemişti.

        Program sonunda mekanı ayrı ayrı terk eden çiftin, Gülşah Saraçoğlu’nun evinde buluştuğu ve geceyi birlikte geçirdiği iddia edilmişti. Çıkan iddiaların ardından Deha Bilimlier’in eşi Aslı Bilimlier’in evi terk ettiği ileri sürülmüştü.

        4

        "İKİ TARAFI DA UYARMIŞTIM!"

        Akalın da yakın arkadaşı Deha Bilimlier ve eski modacısı Gülşah Saraçoğlu'nun "yasak aşk" yaşadıkları iddialarıyla ilgili, "Ben çok üzüldüm çünkü iki tarafı da uyarmıştım ben geçen sene. Daha çok hanım tarafını uyarmıştım. Deha'nın eşi Aslı, benim çok yakın arkadaşım. Onlar yine bu durumu atlatırlar. Tam yeni yıla girerken çok sevimsiz bir durum oldu. Ben iki gündür uyuyamıyorum. Ben çok etkilendim." demişti.

        5

        "AİLE İŞİNE BEN KARIŞMAM"

        "Barıştırma konusunda sizin bir adımınız oldu mu?" sorusuna yanıt veren Demet Akalın, "O onların kendi bileceği bir iş. Aile işine ben karışmam ama ben dün Aslı ile birlikteydim." ifadelerini kullanmıştı.

        Bu sırada röportaja dahil olan Okan Kurt ise, "Aslı da, Deha da bizim kardeşimiz. Mutlu yuvalarını kurtaracağız. Olan bir şey yok zaten." diyerek, konuyu kapatmıştı.

        6

        "EŞİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM"

        Deha Bilimlier ise 'ihanet' iddiasını reddetmişti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bilimlier, eşi Aslı Bilimlier üzüldüğü için canlı yayında özür dilemişti.

        "Eşine aşık bir adamım ben." diyen müzisyen, "Gülşah benim sahnemi çok seviyor. Evi yakın, iki kez üst üste geldi. Dans ederken yuvarlandı, güldük eğlendik. Ön masada olduğu için mikrofon uzattım. Sonra herkes yoluna gitti. Bu haber karşısında şok içinde kaldım, çok üzüldüm. Eşim avukat. Adımın böyle anılması onu rencide etti. Herkesin huzurunda ondan özür diliyorum. Benim de hatam olabilir. Sahnede mesafemi koruyabilirdim. Normalde benim sahnem biter, eve giderim. O gün kuliste ağırladım, sonra sahnem bitince eve döndüm." şeklinde konuşmuştu.

        7

        "BENİM SAHNEMDE TANIŞTILAR"

        Gülşah Saraçoğlu, sevgilisi Gökhan Göz ile kısa bir süre önce ayrılmıştı. Deha Bilimlier, konuyla alakalı ise, "Gülşah, Gökhan Göz'le benim sahnemde tanıştı. Benim arkadaşımdı, düzenli izlemeye gelirdi." demişti.

        8

        Adı 'yasak aşk' iddialarına karışan Deha Bilimlier, avukat Aslı Bilimlier ile evli. Çiftin üç çocuğu var.

        9

        Öte yandan Gülşah Saraçoğlu ile Deha Bilimler'in bu karesi dikkat çekmişti. 3 yıl önce çekilen bu fotoğrafta Saraçoğlu'nun yanında eski sevgilisi Gökhan Göz, Bilimler'in ise eşi Aslı yer alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ