Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gülşen: Ne giydiğime sadece kendim karar verebilirim! Transparan tercihi olay olmuştu - Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Gülşen (45), uzun bir aranın ardından Çeşme'deki dinleyicileriyle bir araya geldi. İki gün önce Alaçatı'da sahneye çıkan Gülşen'e yakın dostu Edis de eşlik etti.

        2

        TRANSPARAN TERCİHİ ÇOK KONUŞULDU

        Gülşen, şarkılarıyla sevenlerini eğlendirirken, kıyafet tercihiyle de geceye damga vurdu. Ünlü popçu, transparan pantolonun altına siyah iç çamaşırı giydi. Şarkıcı fotoğraflarını, "Çok özlemiş, çok özlenmişim." notuyla Instagram'dan paylaştı. Gülşen'in tarzı sosyal medyada da çok konuşuldu. Sanatçının kıyafetini abartılı bulanların yanı sıra beğenenler de vardı.

        3

        "NE GİYDİĞİME SADECE KENDİM KARAR VEREBİLİRİM"

        Ozan Çolakoğlu ile evliliğinden Azur Benan adında bir oğlu olan Gülşen, çok konuşulan kostümü sonrası konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

        Ünlü şarkıcı, "Son konserimde, dilediğimi giyme özgürlüğümü kullanarak seçtiğim kıyafet, birçok farklı ama en mühimi özgürlük alanına, tercihlere olan saygı sınırlarını aşan türden yorumları duymama sebep oldu. Sizler için çok küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim. Tıpkı sizlerin de hayatlarında olduğu ya da olması gerektiği gibi... Bir toplumu oluşturan bütün parçaların, her görüşten, her inançtan olan tüm insanların, birbirlerine zarar vermeden, dilediği şekilde bir arada barış içinde yaşamasıdır bütün hikaye..." dedi.

        4

        Ayrıca Gülşen, sözlerini, "Bugün toplum olarak geldiğimiz noktada bunu hatırlatmak durumunda kalmış olmak inanılmaz iç acıtıcı ama ben bilhassa, bana kalbi ve aklıyla eşlik edenlere, umut diyenlere, nefes kabul edenlere sımsıkı sarılıyorum ve teşekkür ediyorum. Öyle hayat doluyuz ki; yok ettiklerini düşündükçe kök salıyoruz." ifadeleriyle noktaladı.

        5

        "NE YAPACAĞIMIZA KARAR VERECEK YAŞTAYIZ"

        Gülşen, iki yıl önce de bikini üstüne giydiği parıltılı elbisesiyle gündem olmuştu. O dönem konuyla ilgili açıklama yapan Gülşen, "Özgür bir birey olarak ne giyeceğime ben karar veririm. Gündemimizde kadınların ve erkeklerin yaşadığı ciddi şiddet olayları varken, iki tarafı da birbirinden üstün gösterecek durumların olmaması gerekiyor. Ben de Ozan da bir bireyiz… Ne yapacağımıza karar verecek yaşta ve zekadayız. Özgürlükleri kısıtlayacak her şeyin karşısında olmalıyız." demişti.

        6

        Gülşen, 2016 yılında aranjör Ozan Çolakoğlu ile Barcelona'da evlenmişti. Çiftin, Azur Benan (4) adında bir oğulları bulunuyor.

        7

        "GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUM"

        Gülşen, üç gün önce aracıyla Baltalimanı'nda görüntülenmişti. Pandemiden dolayı uzun süredir dinlendiğini ifade eden popçu, "Tatile ihtiyaç duymadım açıkçası. Zaten uzun bir süredir dinleniyoruz. Şimdi iş zamanı" demişti. Sahneleri çok özlediğini söyleyen Gülşen, "Sadece biz değil, herkes eski günlere dönmek istiyor. Benim bir albüm çalışmam, ayrıca single çalışmam var. Şehrazat'ın proje albümünde bir şarkım var. Anlayacağınız gümbür gümbür geliyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ