Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tandoğan Meydanı'nda Cumhuriyet kutlaması için toplanan vatandaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu konuşmasında Erdoğan'ı eleştirdi ve ''Dolmabahçe’de oturup Kadıköy’den gelen kadınları dikizliyor" dedi.

Kılıçdaroğlu konuşmasında, "Cumhuriyet sürekli devrimdir. Üç devrim saydım. Şimdi hep birlikte dördüncü büyük devrimin altına imza atmak durumundayız. Özel yetkili mahkemeleri sıkı yönetim mahkemelerini, Başbakan’ın emri altında çalışan yargı mahkemelerini iktidarda alaşağı edeceğiz ve o mahkemeleri kapatacağız.

YÖK'Ü KALDIRACAĞIZ

Anti demokratik bütün yasaları değiştireceğiz, YÖK’ü kaldıracağız. Tabelalardan Türkiye Cumhuriyeti’ni çıkarıyorlar. Milletvekili arkadaşlarımız soruyor niçin çıkarıyorsunuz? Verdikleri yanıt: “Efendim tabelaya sığmıyor” diyor. Senin kafana sığmıyor Türkiye Cumhuriyeti.

BU NASIL BİR AHLAK ANLAYIŞIDIR

Bir diktatör var. Kadınların kaç doğum yapacağına o karar veriyor. Ne zaman doğum yapacaklarına, nasıl doğum yapacaklarına o karar veriyor. Hamile kadınların sokağa çıkmamasını öneriyor. Dolmabahçe’de oturup Kadıköy’den gelen kadınları dikizliyor. Bu nasıl bir ahlak anlayışıdır acaba? Kadınlara sesleniyorum. Size seçme ve seçilme hakkını veren bir partinin genel başkanı olarka sesleniyorum. Sizin bedeniniz üzerinden siyaset yapanlara ders vermek sizin boynunuzun borcudur.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ