Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika

        HABERTÜRK

        MHP milletvekilleri Mustafa Kalaycı ve Nevzat Korkmaz, TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu’na başvurarak, Cumhurbaşkanlığı yerleşkesinde gerçekten bir dinleme merkezi olup olmadığını yerinde görmek için inceleme yapılmasını istedi.

        Dilekçede şu ifadeler yer aldı: “Medyada yer alan haberlere göre yeni yapılan Cumhurbaşkanlığı yerleşkesinde özel ekipman ve teknik cihazlarla donatılmış bir birimde dinleme ve takip faaliyetlerinin yapıldığı iddiası kamuoyunda tedirginliğe sebep olmuştur. Kamuoyunun bu konudaki kaygılarını gidermek, şeffaf devlet anlayışının ve hukukun gerçekleşmesi açısından komisyonumuzun yerinde inceleme yapmasını arz ve talep ederiz.” Komisyon inceleme kararı verirse Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda yerinde denetim yapılacak.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Sele kapılan cipte kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor

         Kocaeli'nin Gebze ilçesinde dereye düşerek sele kapılan cipte bulunan 3 kişiden sürücü Mustafa Deniz Ertaş kurtulurken, kaybolan Doğan Arslan ve Fatih Demirtaş'ı arama kurtarma çalışmaları sürüyor. (İHA) 

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ