Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da ünlü bir işadamı eski sevgilisi ile mahkemelik oldu

        Gökay USANMAZ/İSTANBUL

        İstanbul’da ünlü işadamı Ömer A. ile eski sevgilisi Dilek A. arasında ayrılığın ardından başlayan kavga, mahkemeye taşındı. İddiaya göre Ömer A., şirketinde çalışan 28 yaşındaki Dilek A. ile 3 yıl ilişki yaşadı.

        Ayrılığın ardından genç kadın, eski sevgilisini tehdit ve hakaret iddiasıyla savcılığa şikâyet etti, işadamı hakkında 4 ayrı iddianame düzenlendi.

        Bu davalar İstanbul asliye ceza mahkemelerinde görülmeye devam ederken, aile mahkemesi de Dilek A. için koruma kararı aldı.

        Ömer A., uzaklaştırma kararına riayet etmediği gerekçesiyle önce iki defa 3’er gün hapis cezasına çarptırıldı. Bu gelişme üzerine İstanbul İnfaz Savcılığı, hakkında yakalama emri çıkardı.

        Yakalama kararına itiraz eden ünlü işadamı, ayrıca eski sevgilisini 400 bin TL alacağı olduğu gerekçesiyle icraya verdi ve kendisinin hediyesi olduğunu öne sürdüğü lüks otomobilinin haczedilmesini istedi.

        İstanbul 27. İcra Müdürlüğü de Dilek A.’nın aracı için haciz kararı aldı.

        YALIDA YAŞIYORDU

        Adliye çıkışı kendisine davalar açan eski sevgilisi ile ilgili açıklama yapan Ömer A., “Yalıda oturuyordu, altında son model arabalar, özel şoförler, özel uçaklar, yatlar vardı.

        Bunları kaybedince bana saldırmaya başladı. Bu davranışları ona hiç yakıştıramadım, onu hiç tanıyamamışım” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ