Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Tuzla'da beton iş makinesi 8 aracı biçti, 7 öğrenci yaralandı

        Tuzla'da kontrolden çıkan bir beton iş makinesi önce öğrencilerin bulunduğu servis minibüsüne ardından park halindeki 8 aracı çarptı. Kaza sonucu 7 öğrenci yaralanırken araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu. Kazanın şiddetiyle savrulan ve hurdaya dönen bir otomobil ise servis minibüsünün tavanında asılı kaldı.

        Olay önceki gün Tuzla İçmeler Mahallesi, Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre aşırı hız yapan beton iş makinesi direksiyon hakimiyetini kaybederek önce ilköğretim okulu öğrencilerini taşıyan servis minibüsüne çarptı. Hızını alamayan beton iş makinesi daha sonra park halindeki 8 aracı önünealarak sürükledi. Metrelerce boyunca araçları sürükleyen beton iş makinesi güçlükle durabildi. Olay sırasında park halindeki araçlarda kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi. Kaza sırasında beton iş makinesinin sürücüsü de ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

        FECİ KAZA KAMERADA

        Bu arada dehşet dakikaları olay yerindeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde kontrolden çıkan beton iş makinesi öğrencilerin içinde bulunduğu servis minibüsüne çarpması ve sonrasında yaşanan büyük panik görülüyor. Kayıtlarda servis minibüsü ile park halindeki 8 otomobilin sürüklenmesi dikkat çekiyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ