Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Öğrenciler okul koridorunu sanat sokağına çevirdi

        GAZETE HABERTÜRK

        SanatSokağı Projesi kapsamında örnek bir çalışmaya imza atan Bağcılar Hayriye Kayraklı Ortaokulu öğrencileri, okul koridorlarını yetenekleriyle ortaya koydukları eserleriyle sanat atölyesine çevirdi.

        Görsel sanatlar, müzik, teknoloji ve tasarım sınıfı öğrencileri bitkilerden, ahşap eşyalardan, metallerden ve kâğıtlardan oluşturdukları sanat eserlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

        Duvarları yaprakla süslü koridorlarda yağlıboya tablolar ile müzik aletlerinden oluşan maketler de bulunuyor. Öğrencilerin yeteneklerini teknolojiyle buluşturmasına katkı sağlayan Sanat Sokağı Projesi yıl sonuna kadar ziyaret edilebilecek.

        Bağcılar İlçe Kaymakamı Erdal Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ve Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Gültürk öğrencilerin öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları Sanat Sokağı’nı ziyaret etti.

        Okul Müdürü Bayram Çetin, ziyaretçilerine faaliyetlerle ilgili bilgi verirken, öğrenci korosu da birbirinden güzel şarkı ve türküler okudu.

        Öğrencileri yaptıkları örnek çalışmadan dolayı kutlayan İlçe Kaymakamı Erdal Çakır, “Böyle eğitici ve öğretici çalışmalar yeteneklerin ortaya çıkmasına vesile oluyor. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ