Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son Dakika: İstanbul Balat'ta 3 katlı bina yangına teslim oldu

        Sinan BİLGENOĞLU / İSTANBUL

        Fatih'te üç katlı ahşap bir binanın çatı katında çıkan yangın kısa sürede etraftaki binalara da sıçradı. 3 bina tamamen yanarken, iki binanın çatısında da hasar oluştu.

        Balat'taki Yıldırım Caddesi üzerinde yer alan üç katlı ahşap binada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin yükseldiği binada ve çevrede otururanlar tahliye edilirken, olay yerine Fatih, Bayrampaşa, Şişli, Beyoğlu ve Balat itfaiye ekipleri sevk edildi.

        Rüzgarın da etkisiyle yan binalara sıçrayan yangında, iki binada çökmeler yaşandı. Binalardan koparak devrilen duvarlar, park halindeki bir otomobilin üzerine düştü.

        Yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınan yangında 3 bina yanarken, 2 binanın çatısında da hasar oluştu. Yangının çıktığı sokakta park halinde bulunan otomobil alevler nedeniyle, bir başka araç da üzerine düşen duvar nedeniyle kullanılamaz hale geldi.

        Yetkililer, çıkan yangın ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattırken, mahalleliler sokaklardaki yol yapım çalışmaları nedeniyle itfaiyenin olay yerine zamanında ulaşamadığını ileri sürdü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ