Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Öldürülen Zeynep Nalbant toprağa verildi

        Barış DOĞAN / ZONGULDAK

        Eşinden 2 yıl önce boşanıp 3 ay önce İstanbul'da dini nikah kıydığı E.M. ile yaşamaya başladığı iddia edilen Zeynep Nalbant, geçen Çarşamba akşamı kendisinden haber alamayan arkadaşları tarafından Ümraniye Site Mahallesi Adıvar sokaktaki evinde bıçaklanarak öldürülmüş bulundu. Zeynep Nalbant'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Zonguldak merkeze bağlı Himmetoğlu Köyü'ne getirildi.

        Köyde anneannelerinin yanında kalan Zeynep Nalbant'ın kızları Yaren ve 10 yaşındaki Zümre ile diğer yakınları, evin önünde helallik alınırken tabutun başında gözyaşı döktü. 8 yaşındaki Yaren, "Annemin katilini bulun" diyerek ağladı. Dede Hayrettin Nalbant, torunlarını teselli etmeye çalıştı. Zeynep Nalbant'ın cenazesi, öğle namazı ardından kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığında toprağa verildi.

        Zeynep Nalbant'ın 2 yıl önce boşandığı ve 3 ay önce imam nikahı kıydığı E.M. ve onun ablasıyla İstanbul'da yaşadığı öğrenildi.

        "KATİLİ BİR AN ÖNCE BULUNSUN"

        Zeynep Nalbant'ın babası 58 yaşındaki Hayrettin Nalbant, olayı öğrenince İstanbul'a gittiğini söyleyerek, "Karakola ifade verdim. 'Düşmanı var mı, şüphelendiğiniz biri var mı?' dediler. 'Hayatında biri varmış. O kişi ve ablasıyla birlikte yaşıyorlarmış. Ben o zaman onlardan şikayetçiyim' dedim. Onların sicilleri kabarıkmış. Polis katili bulmak için çalışıyor. Bizim bir bilgimiz yok. Bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ