Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa "Karımı bıçakladım, gelin bakın"

        "Karımı bıçakladım, öldü galiba, gelin bakın"

        Göksel GÜRSOY / ÇORLU (AHT)

        Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen olayda, karısını bıçaklayarak öldüren öfkeli koca, polisi arayarak "karımı bıçakladım, öldü galiba, gelin bakın" dedi. Eve gelen polis, kilitli kapıyı kırıp içeri girince 3 çocuk annesi kadının öldüğü belirledi. Katil zanlısı koca, sokağın diğer ucunda kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı.

        Çorlu ilçesinde inşaat ustası Erdal Şen (40), geçen hafta çıkan tartışmanın ardından evi terk eden 3 çocuğunun annesi eşi Sündüs Şen'i (36) konuşmak için çağırdığı evinde bıçaklayarak öldürdü. Edinilen bilgilere olay dün gece Nusratiye Mahallesi Kömürcü Caddesi üzerinde yer alan Şen çiftine ait evde meydana geldi. Erdal ve Sündüs Şen çiftinin geçtiğimiz hafta yaşadıkları tartışmanın ardından bir firmada çalışan Sündüs Şen, 3 çocuğunu İstanbul`daki akrabalarının yanına gönderip Çorlu'da bir yakınının evine yerleşti.

        Erdal Şen, bir hafta boyunca eşini arayıp konuşmak istediğini söyledi. Eşinin teklifini kabul eden Sündüs Şen, Kömürcü Caddesi'ndeki evlerine gelerek inşaat ustası eşi ile konuşmaya başladı. Konuşmanın tartışmaya dönüşmesi üzerine öfkesine hakim olamayan Erdal Şen, eline geçirdiği ekmek bıçağı ile Sündüs Şen'i defalarca bıçakladı.

        Olayın ardından 155 Polis İmdat hattını arayan Erdal Şen, evinin adresini vererek "Karımı bıçakladım, öldü galiba, gelin bakın" dedi. Olay yerine sevk edilen ve kısa sürede eve ulaşan polis ekipleri sokağın diğer ucunda Erdal Şen'i kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakaladı. Diğer polis ekipleri de kilitli kapıyı tekmeleyip kalas kullanarak açtı. Kapıyı açar açmaz kanlar içindeki Sündüs Şen ile karşılaşan polis ve sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde 3 çocuk annesi kadının öldüğünü belirledi.

        Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan ve Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisinde sağlık kontrolünden geçirilen Erdal Şen, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülerek gözaltına alındı. Sündüs Şen'in cesedi nöbetçi Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından Çorlu Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Erdal Şen'in polise verdiği ilk ifadede karısının kendisini aldattığını öne sürdüğü, bir hafta eve gelmediğini, son konuşmalarında da bu nedenle tartıştıklarını söylediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ