Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da duygusal ilişki yaşadığı iddia edilen Ş. E.'nin evine giden dört çocuk babası polis memuru, M. K., evde çıkan tartışmada 36 yaşındaki kadının gazabına uğradı. Üç kez evlenip boşandığı, ilk kocasını da bıçakla yaraladığı öğrenilen Ş. E., polis mem | Son dakika haberleri

        Uğur USLUBAŞ / BURSA (AHT)

        Bursa'da duygusal ilişki yaşadığı iddia edilen Ş. E.'nin evine giden dört çocuk babası polis memuru, M. K., evde çıkan tartışmada 36 yaşındaki kadının gazabına uğradı. Üç kez evlenip boşandığı, ilk kocasını da bıçakla yaraladığı öğrenilen Ş. E., polis memuru M. K.'nın sepha üzerine koyduğu silahı alarak 5 kurşun sıktı. Kurşunlardan birisi K.'nın göğsüne isabet etti. Hastaneye kaldırılan dört çocuk babası hayatını kaybederken, Kapı önüne çıkıp üç kez de havaya ateş eden Ş. E., eve gelen polis tarafından gözaltına alındı.

        Kanlı olay, iddiaya göre Atıcılar mahallesi Yasemin sokak'ta yaşandı. Alınan bilgiye göre Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görev yapan M.l K., disiplinsiz hareketleri ve davranışlarından dolayı kısa bir süre önce Yıldırım İlçesi Yavuz Selim Polis Merkezi'ne tayin edildi.

        Evli ve 4 çocuk babası M. K., dün saat 23.00 sıralarında Atıcılar Mahallesi Yasemin Sokak'ta oturan ve sevgilisi olduğu iddia edilen Ş. E.'ın evine gitti. Ş. E., polis memuru K.'yı içeari almak istemedi. Ancak Polis memuru çevreyi rahatsız edecek hareketler yapınca, Ş. E. iddiasına göre çaresiz kalarak içeri aldığı M. K. ile tartışmaya başladı.

        K. ile bir daha görüşmek istemeğiğini söylediği Ş. E.'ın tartışması kavgaya dönerken, E. polis memurunun sehpa üzerine koyduğu silahı ele geçirekek 5 el ateş etti. Tabancadan çıkan 5 kurşundan biri, polis memuru K.'nın göğsüne isabet etti. K. kanlar içinde yere yığılırken, Ş. E., bu kez sokağa çıkarak 3 el de havaya ateş etti. Ş. E. evinin önündeki merdivenlerde oturururken gelen polislerce gözaltına alındı. Eve giren polislerin çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılan polis meruru M. K. kurtarılamadı.

        Emniyete getirilen Ş. E.'ın, öldürdüğü polis memuru ile boşanma sürecinde evrak işlemleri yaparken tanıştığı öğrenilirken ifadesinde ise, "Üç kez evlenip boşandım., Üç çocuğum var. İlk kocamı da tartışma sonrası bıçakla yaralayıp, hapse girmiştim. Daha sonra M. K. ile tanıştım. Telefon numaramı öğrenip defalarca aradı. Kaç kez terslediysem anlamadı. Dün akşam evime geldi. Kapı önünde bağırmaya başlayınca, komşularımız duymasın diye onu eve aldım. Benimle birlikte olmak istediğini söyledi. Ben ise (Nikah yapmadan asla) diyerek teklifini kabul etmedim. Hakaret edip küfürler yağdırınca sehpanın üzerine bıraktığı tabancasını alıp ona ateş ettim" dediği öğrenildi.

        M. K. ile sevgili olduklarını kabul etmediği belirtilen Ş. E.'ın soruşturması devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ