Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem çağlar çam, seyithan akbalık, spor, ani ölüm, tekvandocu, vücut geliştirme, mısır, luksor
        1

        Neşet DİŞKAYA / AHT
        İzmir’de Çağlar Çam’ın kalp krizi geçirip hayatını kaybettiği spor salonuna geçtiğimiz aylarda Mısır’da düzenlenen uluslararası tekvando müsabakasında kalp krizi geçirip yaşamını yitiren milli tekvandocu Seyithan Akbalık’ın da gittiği öğrenildi.

        2

        Olaydan sonra sinir krizleri geçiren baba Latif Çam Habertürk Gazetesi'ne konuştu. Baba Latif Çam, "Oğlum 4 ay sonra İngiliz nişanlısı Serena Guinness ile evleneceği düğünde düzgün fiziğe sahip olmak için gündüz inşaatta çalışıp haftanın 6 günü spora gitmeye başladı. Oğlum nişanlısı ile birlikte beğendiği ve aldığı damatlığın içinde güzel görünmek için düzgün kaslara sahip olmayı çok istiyordu." açıklamasını yaptı.

        3

        Ancak oğlu Çağlar'ın kısa sürede düzgün kaslara sahip olmak içinde ilaçlar kullandığını belirten Baba Latif Çam, "Oğlum 1.85 metre boyunda 90 kiloydu. Kilolu olmadığını söyledim. Ancak beni dinlemedi. O ilaçların kurbanı oldu" dedi. Acılı baba otopsi ve polis raporu sonucunda oğlunun ölümüne ilaçlar neden olduysa hukuki yollara başvuracağını da bildirdi.

        4

        MİLLİ TEKVANDOCU SEYİTHAN DA BÖYLE ÖLÜME GİTMİŞTİ
        Mısır'ın Luksor kentinde düzenlenen Afrika Kupası'na katılan Türk sporcu Seyithan Akbalık, müsabaka esnasında fenalaşarak yaşamını yitirmişti. Alınan bilgiye göre, müsabaka esnasında fenalaşarak, yere yığılan Akbalık, kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

        5

        AİLENİN 'GÖREV ŞEHİTLİĞİ' İSTEĞİ
        Yapılan otopsi raporunda kanı da kalbi de temiz çıkan Seyithan'ın acılı annesi Dilek Akbalık, "Seyithan hayatını kaybettiğinde devlet büyükleri geldi evimize. Bazıları ’Şehidimiz’ diye söz etti. ’Görev şehidi olacak’ diye bir söylenti oldu ama sonradan bize hiçbir haber gelmedi. Bize göre şehit olduğu için mezar taşına ’Görev şehidi’ yazdırdık. O milli mücadele verirken hayatını kaybetti." açıklamasıyla oğlunun görev şehidi sayılması talebini dile geritmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ