Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (19 Haziran 2019 Çarşamba)
        1

        Bugün kritik açılar hüküm sürüyor, gün gerginlikle dolu olacak, bu yüzden ruh halinizi değişeceğini hesaba katmanız gerekecek. En ufak şeylerin bile sinirlerinize dokunduğu günlere hoş geldiniz! Ayrıca Merkür'ün Pluto tarafından saldırıya uğraması eylemlerimizi tüm gücüyle etkileyecek. Bu, daha sonra yanlış olduğunu fark edeceğimiz içgüdüsel ve erken reaksiyonlar vermemize neden olabilir, aman dikkat!

        Acelelik ve yeteneklerimizin olduğundan çok olduğunu zannetmemiz bugünkü haritada baskın bir şekilde görünüyor. Eleştirileri kişisel olarak alabilirsiniz. Meselenin diğer yüzüne bakmazsızın ani karar verebilirsiniz. Ortaklarınızla veya iş arkadaşlarınızla çalışırken zorluklar ortaya çıkabilir. Ödün vermeyi öğrenmemiz gereken bir gün.

        Oğlak’taki Ay, Satürn’le eşleşiyor. Bu birleşme kısıtlamaları ve çekinceleri gösterebilir. Bu ne demek? Aklın durumu melankolik ve sağlığımız zayıf olabilir. Belki de şu anki durumdan memnun olmadığınızı hissediyorsunuz. İlişkiler içinde engellemeler ve tereddütler beklenir. Anlaşmalar ve boşanma olabilir.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Enerjiniz yükseliyor ve her şeyi dönüştürmek için kullanabileceğiniz çok fazla enerjiniz olacak. Kötü bir durumu iyi bir duruma dönüştürmek için harika bir kapasiteye sahipsiniz. Bugün, bazı konular rahatça başa çıkmanız için biraz duygusal olabilir. Çevrenizdeki bazı insanlarda agresif, savaşçı bir ton olabilir, gardınızı düşürmeyin.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün diğer insanlarla iyi ilişkiler içinde olmadığınızı hissedebilirsiniz. Herkes birbirinden ayrı karakter ve mizaçta. Sizinle benzer fikir ve karaktere sahip olmayanları bulup, sürekli kafayı onlara takmak yerine, sizin yaradılışınıza yakın olan kişileri bulmanızda fayda var.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu harika bir gün. Duygusal olarak güçlü hissediyorsunuz. Kullanabileceğiniz çok enerjiniz var. Evde hiçbir şey yapmadan kalarak bu fırsatı kaçırmayın. Her şeyi analiz etmek ve başkalarının hayatını eleştirmek yerine, kendinize bakın ve şu anda hangi seçimleri yapabileceğinizi görün. Parmaklarınızın ucunda bulunan kaynaklara göre en iyi aksiyonu alın.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hiçbir şey istediğiniz şekilde yürümüyor gibi görünüyor. Akılcı zihniniz, size her şeyin yolunda olduğunu ve planlarınıza devam etmenizin uygun olduğunu söylüyor. Ama içinizde bunun aksini söyleyen küçük bir ses var. Belki de planınızın bir şekilde kusurlu olduğunu düşünüyorsunuz. Belki de kalbinizde belli bir acıyı görmezden geliyorsunuz, bu durumla yüzleşmeniz gerekebilir.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duygusal olarak her zamankinden daha güçlüsünüz. Sözlerinize, düşüncelerinize ve konuşmalarınıza şaşıracaksınız. Çoğu zaman başkalarını takip edersiniz. Akış ile gidersiniz. Her şey hakkında rahat ve mutlu olursunuz. Ancak bugün, önderlik etmek ve başkalarına işlerin nasıl yapılması gerektiğini göstermek istiyorsunuz.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, yapmak istediğiniz tek şeyin rahatlamak olduğu bir gün olsa da, istediğiniz gibi hissetmeyebilirsiniz. Küçük bir ses size çalışmanızı söylüyor. Belki dolabınızı temizlemek, evinizin dekorasyonunu değiştirmek veya camlarınızı silmek gibi birtakım görevlere kendinizi adamak istiyorsunuz. Bu görevleri bir kenara koyun. Eğer bu kadar enerjiyi bir şeye koyacaksanız, eğlenmeye koyulun. Bunu hak ettiniz.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün sizin gününüz! Duygusal olarak güçlüsünüz. Tek bir atlayışla yüksek binalara sıçrayabileceğinizi hissediyorsunuz. Sevdiğiniz ancak başlayamayacak kadar korkmuş olduğunuz tüm o projelerin üstesinden gelebilirsiniz. Neredeyse denediğiniz her şeyi başaracaksınız, bu yüzden sadece TV izleyerek bu zamanı boşa harcamayın.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Enerjiniz biraz dağılmış olabilir, Akrep. Günleriniz aktivitelerle dolup taşmasına rağmen, her gece bir şeyler yapmamış gibi hissediyorsunuz. Önceliklendirme zamanı. Başkaları için yaptığınız ve kendiniz için yaptığınız her şeyi inceleyin. Dünyanızda yarattığınız dengesizliğe şaşırabilirsiniz. Bu günü başkaları yerine kendiniz için şeyler yapmak için kullanın.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duygularınız ve eylemleriniz birbiriyle uyumlu görünüyor. Bu harika enerji uyumu sizi sorunlardan uzak tutacaktır. Kendinize karşı dürüst olduğunuz sürece, ne yaptığınız ya da kim olduğunuz hakkında kimseye söz düşmez. Hiçbir şey için mazeret yaratmanız için ortada bir sebep yok.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duygusal olarak sıkışmış hissedebilirsiniz. Bugün enerjik ve canlı olmanıza rağmen evde oturup dinlenmeyi tercih edebilirsiniz. Kimsenin sizinle konuşmak istemediğiniz bir konuda konuşmasına izin vermeyin. Bugün kendinizi bu kadar sıkışık hissederken, böyle bir ayrıntıya gerek yok.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Üzerinde bir zırh varmış gibi görünüyor ki bugün buna ihtiyacınız olacak. Bugün işyeri, aşk hayatı, arkadaşlık, evreninizin bir yerinde bir çatışma ortaya çıkıyor. Açık ve net olmayabilir, büyük olmayabilir, ama orada. Bugün bunlarla başa çıkmak için daha hazırsınız. Daha büyük bir silah cephanesine sahipsiniz.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kaynaklarınızın tükenmiş olduğunu ve havlu atmak istediğinizi düşünüyorsunuz. Henüz pes etmeyin. Bugün hayatınızın en güzel günü olmayabilir, ama bu herkesi bir kenara bırakıp kendi kabuğunuza çekilmeniz gerektiği anlamına gelmez. Bugün biraz daha uyumlu olmaya çalışın.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ