Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (8 Mayıs 2019 Çarşamba)
        1

        Ay 12.00’ye kadar boşlukta ilerleyip Yengeç Burcuna geçiyor. İlk görünümünü Kiron ile yapıyor. Duygusal yoğunluk olası. Boğa’da ilerleyen Merkür Uranüs ile kavuşumda. Sıradan fikirlerin ötesinde bağımsız ve dönüştürücü yenilikler beliriyor. İlham ve heyecan veren gelişmeler yaşanabilir. İletişim ihtiyacı yüksek ayrıştırıcı sert söylemlerden, telaş ve gerginlikten kaçınmak faydalı olur. Gün boyu hayal ettiklerini uygulama cesareti olan, cömert, başkalarıyla paylaşmayı seven vasıflarımızla, hayatı sığlaştıran, üretmeyen, tembel güdülerimiz çatışma halinde olacaktır. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Yeşil

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu finansal konular üretim alanında yeni fikirler belirebilir. Telaş ve gerginlikten kaçınmak önemli, sert söylemler uzun vadeli sorunlar doğurabilir. Günü bir amaç doğrultusunda geçirmekte fayda var.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu heyecan veren gelişmeler yaşanabilir. İletişim ihtiyacınız artıyor, telaş ve gerginlikten kaçınmak faydalı olur. Sıradan fikirlerin dışına çıkıyorsunuz, finansal konularda gelişmeler olası.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu yeni fikirler üretip heyecanla çalışabilirsiniz. Telaş, gerginlik, sabırsız ve yargılayıcı tavırlardan kaçının. Ani harcamalar, finansal konularda hassasiyetler olası. Uzun vadeli planlarda değişiklikler gelişebilir.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu sosyal çevrede hareket, fikir çatışmaları yaşanabilir. Yenilenme arzunuz varsa destek sağlayan insanlarla tanışabilirsiniz. Kendi kendinize yeteceğiniz koşullar yaratmak dengeyi korumak faydalı olur.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer bilinirlik alanında hareket, yenilenme olası. Bilinçaltınız olumsuz anıları tetikleyebilir. Üretim içinde olmak gün boyu fayda sağlar. İletişim imkanları artıyor ancak ayrıştırıcı sert söylemlerden kaçınmak faydalı olur.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu hukuki konular, yurtdışı alanında gelişmeler yaşanabilir. Yükseköğrenimde bölüm tercihi dönemindeyseniz kararlar netleşebilir. İletişim ihtiyacı yüksek, telaş ve gerginlikten kaçınmak faydalı olur.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yaratıcılığınız ve kendinizi bir amaca adama arzunuz yüksek. Ortak gelirler alanında gelişmeler yaşanabilir. Tazminat, borç alacak konularında hassasiyetler tetiklenirken kararlar netleşebilir.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu ilişkiler, anlaşmalar alanında gelişmeler olası. Yurtdışından beklediğiniz haberler varsa sonuç alabilirsiniz. Bugün hedeflerinizi dönüştürecek ilham veren fikirler gelişebilir. Sabah saatlerinde çatışmalardan kaçının.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu duygusal yükünüz fazla. İş geliştirme ve düzenleme konularında önemli gelişmeler yaşanabilir. Sabah saatlerinde huzursuzluk ve kaygı duyup iniş çıkış yaşayabilirsiniz. Telaşa düşmeden sakin davranmak önemli.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu yaratıcı becerilerinizi açığa çıkaran yeni fikirler gelişebilir. Eş partner ilişkilerinde hareket yaşanabilir. Sabah saatlerinde sert söylemlerden kaçınmak önemli. Telaş ve gerginlik programınızı aksatabilir.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu hayallerinizi yaşama geçirmek adına çaba içindesiniz. Sorumlulukları hatırlatan olaylar nedeniyle içsel baskı hissedebilirsiniz. Engellere objektif yaklaşmak ve dengeyi korumak önem kazanıyor.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu çocuklar, hobiler ve kaynaklarla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Seyahat planlarınız varsa harekete geçebilirsiniz. Yakın çevrenizin desteği ile projelerinizi hayata geçirme imkanınız artıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ