Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinin bebeği göründü! Gupse Özay'dan hamilelik pozu... - Magazin haberleri
        1

        'Deliha' filminin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen oyuncu çift Gupse Özay (37) ile Barış Arduç (34), iki yıl önce Çeşme'de nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri süren Özay ve Arduç, şimdilerde ilk çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyor.

        2

        Kız bebek bekleyen çiftten Özay, arkadaşları ve ailesiyle birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal meyda hesabından yayınladı.

        3

        Aralarında; Öykü Karayel, Engin Öztürk, Önder Öztarhan, Melikşah Altuntaş ve Sarp Apak gibi ünlü isimlerin yer aldığı fotoğraflarda Özay'ın karnının iyice büyüdüğü görüldü.

        4

        8 aylık hamile olan Gupse Özay'ın pozları, hayranlarından kısa sürede yoğun ilgi gördü. Özay'ın paylaşımına; Can Bonomo, Songül Öden, Açelya Akkoyun, Büşra Pekin, Sinem Kobal, Başak Dizer, Esra Erol, Mert Öner, Hülya Duyar ve Esra Ruşan gibi birçok ünlü isim yorum yaptı.

        5

        İLK POZ

        Gupse Özay, büyüyen karnını ilk kez geçtiğimiz ay paylaştığı bu fotoğrafla gözler önüne sermişti.

        6

        "ÖNCE BU KÜÇÜK KIZ DOĞSUN!"

        Özay, kız bebek dünyaya getireceğini ise şu sözlerle duyurmuştu:

        'Yoksun da yoksun...' deyip, duruyorsunuz. İki film, bir animasyon bir de dizi yazdım. Boş durmadık yani... Ama önce bu küçük kız doğsun. Öptüm çok...

        7

        "HERKESİN ÇOCUK SEVDASI VARDIR"

        Arduç, daha önce muhabirlerin "bebek" sorularına, "Herkesin çocuk sevdası vardır. Biz de isteriz ama her şeyin bir zamanı var. Önce bir işlerimizi halledelim, sonra çocuk niyetimiz var. Neden olmasın? Türkiye'de doğar çocuğumuz." şeklinde yanıt vermişti.

        8

        "ANNE OLMAYI ÇOK İSTİYORUM"

        Gupse Özay da, "Anne olmayı çok istiyorum." açıklamasını yapmıştı.

        "EVLENDİKTEN SONRA HAYATIMDA BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ"

        Öte yandan Barış Arduç, "Evlendikten sonra hayatımda bir şey değişmedi. Yedi yıldır beraberiz, evlilik bizim için sembolik bir şey oldu. Değişen bir şey yok." şeklinde konuşmuştu.

        Haberi Hazırlayan: Şeyda Odabaş

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ