Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika: Hakan Taşıyan'ın son durumu ile ilgili açıklama geldi!- Magazin haberleri
        1

        Ankara Şehir Hastanesi'nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gören Hakan Taşıyan için İzmir'de beyin ölümü gerçekleşen 45 yaşındaki hastanın karaciğeri uygun bulundu. Operasyonla alınan karaciğer perşembe akşamı Ankara Şehir Hastanesi'ne getirilerek Taşıyan'a nakledildi.

        2

        Ünlü şarkıcının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Taşıyan'ın son durumuyla ilgili bilgiler verildi.

        Açıklamada, "4 Mart perşembe günü gerçekleştirilen karaciğer nakil ameliyatı, değerli doktorlarımızın, sağlık ekibinin emekleriyle başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Ameliyat sonrası yoğun bakım süreci devam etmektedir. Şu an kendisi iyidir. Doktorlarımızın gözetiminde, böbrek nakil ameliyatı sürecine başlanacaktır. Dualarıyla yanımızda olan tüm gönül dostlarına selamları vardır. Böbrek ameliyatı için başlayacak süreçte dualarınızı eksik etmeyiniz. Sağlıcakla kalınız." denildi.

        3

        'BÜYÜK BİR MÜCADELE VERİLİYOR'

        Yılmaz, geçtiğimiz günlerde, "Böbreğini kız kardeşinden alacaklar. Ancak karaciğer nakli ile gerçekleşeceği için bekliyoruz. Ayrıca '0rh+ ve Brh+' kan grubundaki kişilerden karaciğer alınabiliyor. Ailesindeki tüm yakınlarının kontrolleri yapıldı ancak hiçbirinin dokusu uyuşmadı. Kendisi ailesiyle görüşüyor. Konuşmasında herhangi bir sıkıntı yok. Bu konuda hastanemiz çok iyi. Ayrıca Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca da gerçekten konuyla çok alakadar, bu vesileyle kendisine tekrar tekrar teşekkürlerimizi iletiyoruz. Dünyaca bilinen doktorlar tarafından süreç takip ediliyor. Karaciğer bulunduktan sonra inşallah sağlığına kavuşup bu hastaneden ayrılacak. Sosyal medyadaki paylaşımdan sonra bizleri ve bakanlığı arayan çok kişi oldu" şeklinde konuşmuştu.

        4

        DUA İSTEDİ

        Taşıyan, hasta yatağından sevenlerine sosyal medya hesabından seslenmişti. Taşıyan, "Dualarınıza ihtiyacım var gönül dostlarım. Tekrar görüşmek dileğiyle Hakan Taşıyan" mesajını paylaşmıştı.

        5

        HAKAN TAŞIYAN HAKKINDA

        Hakan Taşıyan, çocukluk yaşlarından itibaren saza ilgi göstermiştir. Daha sonra babasıyla beraber düğünlere gitmiştir. Ufak yaşlardan beri müziğe ilgiliydi ve bu nedenle askerliğini yaptığı sırada söylediği şarkılarla komutanları sesini çok beğendi ve destekledi. Onların desteğini arkasına alan ünlü sanatçı ilk kasedini piyasaya çıkardı.

        6

        Önce İstanbul’da Unkapanı'nda bulunan bazı yapımcıların yanına gitti fakat o yapımcılar Müslüm Gürses’i taklit ettiğini düşünüp pek ilgi göstermediler. Bunun ardından Ankara'ya giden Taşıyan, ilk kaseti olan 'Hesabım Bitmedi' albümünü piyasaya çıkardı.

        1997 tarihinde ise ikinci kasetini piyasaya çıkartmıştır. İkinci kasetinin ismi 'Sensiz İki Gün' oldu. Bu albüm sanatçının en iyi albümlerinden biri olarak raflarda yerini aldı.