Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari'de Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 185'inci yılı dolayısıyla gişe işlemi için kuruma gelen 185'inci kişiye pul koleksiyonu hediye edildi.


        PTT Hakkari Başmüdürlüğünde işlem yapan 185'inci müşteri Cennet Cindioğlu oldu.


        Başmüdür Şehmus Alptekin, Cindioğlu'na PTT Pul Portföyü hediye etti.

        Daha sonra açıklama yapan Alptekin, PTT'nin köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirtti.

        Alptekin, "1840 yılında mektupla serüvenine başlayan PTT, bugün dijital, lojistik, bankacılık, kargo ve e-ticaret alanlarında büyük atılımlar yapmış, vatandaşlarımıza birçok alanda hizmet sunmaya devam etmektedir. Kurumumuzun tek amacı, halkımıza en iyi şekilde hizmet etmektir." dedi.

        Aldığı anlamlı hediye nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Cindioğlu ise pul portföyünü ömür boyu saklayacağını dile getirdi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler