Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Halle Berry herkesi kandırmış! - Magazin haberleri
        1

        Bu yıl 93. kez gerçekleşen Akademi Ödülleri'nde, Oscar kazananlar kadar davetliler de yoğun ilgi görmüştü. Bu isimlerden biri de Halle Berry (54) olmuştu. Törene ilk kez şarkıcı sevgilisi Van Hunt ile birlikte katılan ünlü oyuncunun imaj değişikliğine gittiği görülmüştü.

        2

        İMAJI OLAY OLMUŞTU

        Kısa saçlarıyla dikkat çeken ve tören için uzun pembe bir elbise tercih eden Berry'nin son hali, sosyal medyada olay olmuştu. Birçok kişi bu yeni saç modelini oyuncuya yakıştıramadığını ifade etmişti.

        3

        HERKESİ KANDIRMIŞ!

        Kısa bir süre sonra gerçeği açıklayan Halle Berry, o geceki saçlarının "bir şaka" olduğunu ilan etti. Instagram hesabından her zamanki uzun saçlarıyla çekilen bir fotoğrafını yayınlayan oyuncu, "Oscar saçları... Sadece şaka yapıyordum" ifadelerini kullandı.

        4

        "ONUN PERUK OLDUĞUNA SEVİNDİM"

        O saçlarının peruk olduğunu da itiraf eden Berry'nin bir takipçisi, "Tabii ki şakaydı. Zaten bir an bile gerçek olduğuna inanmadım" yorumunu yaptı.

        Bir başka kullanıcı ise, "Onun peruk olduğuna sevindim. Doğal saçların harika" diyerek, görüşünü belirtti.

        5

        BU PAYLAŞIMI YANILTTI

        Halle Berry'nin törendeki saçlarının gerçek olduğunun düşünülmesinin en önemli nedeni ise o gün törenden birkaç saat önce sosyal medya hesabından paylaştığı kesilmiş saçların görüntüsüydü.

        6

        "MONSTER'S BALL" DÖNÜM NOKTASI OLDU

        1966 doğumlu olan Amerikalı oyuncu Halle Berry'nin kariyerindeki dönüm noktası 2002 yılında vizyona giren 'Monster's Ball' (Kesişen Yollar) filmi olmuştu. Kariyeri kadar özel hayatıyla da çok konuşulan Berry, 1993-1997 yılları arasında David Justice ilk evliliğini yapmıştı.

        7

        Ünlü oyuncu, daha sonra 2001'de şarkıcı Eric Benet ile dünyaevine girmişti. Halle Berry, Benet'ten şiddet gördüğünü iddia ederek 2005 yılında boşanmıştı.

        8

        Oyuncu, 2005'te de Kanadalı model Gabriel Aubry ile evlenmişti. 2010'da yollarını ayıran ikilinin, Nahla adında bir kızı bulunuyor.

        9

        Halle Berry, daha sonra Fransız oyuncu Olivier Martinez ile 2013'te nikah masasına oturmuştu. 2015 yılında boşanan Berry ve Martinez'in Maceo adında bir oğlu var.