Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hande Ataizi'nden Mehmet Akif Alakurt açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, yıllar önce uğradığı tacizle alakalı sokakta insanlardan destek alıp almadığı sorulan oyuncu Hande Ataizi, "Kimse ilgilenmiyor. O konu bitti bence. Önümüzdeki hafta çok güzel haberler vereceğim. Proje konuşalım artık. Dizi olacak. Kanal da belli ama imza atmadan bir şey söylemeyeceğim" dedi.

        2

        Öte yandani beklenmeyen bir kararla oyunculuğu bırakan Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından Türk kadınlarına hakaret etmişti. Instagram hesabından Türk kadınlarıyla ilgili açıklama yapan Alakurt, “Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve ben de öyle düşünüyorum diyen. Zaman geçtiğinde aynı fikirde olduğunu iddia ettiği düşüncelerle alakası olmadığı için esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. (Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin)” ifadelerini kullanmıştı.

        3

        "ÇOK CİDDİYE ALMAMAK LAZIM"

        Sosyal medyada Türk kadınlarıyla alakalı yaptığı paylaşımla çok konuşulan Mehmet Ali Alakurt hatırlatılan oyuncu, Alakurt’un kim olduğunu bilmediğini belirterek, "Talihsiz bir açıklama olmuş. Herhalde belli bir şeyler yaşamış, kendi tecrübesinden yola çıkarak paylaşmış. Çok da kötü bir şey dememiş. Genelleme yapmış. Çok ciddiye almamak lazım" dedi.