Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 2020 burç yorumları: Hande Kazanova anlattı! 2020'de burçları neler bekliyor? - Haberler
        1

        Habertürk yazarı Esin Övet ve Kadir Kaymakçı, HT Masa’da ünlü astroloji yazarı Hande Kazanova’yla yaptıkları astroloji sohbetinde 2020 burç yorumlarını ele aldı. Hande Kazanova, 2019’un elemeler ve hayatımızda düzenlemeler yapma yılı olduğunu söyleyen Kazanova 2020’nin büyük değişiklikler yılı olacağını belirtiyor.

        2

        "2020 her anlamda unutulmaz bir yıl olacak" cümlesini de ekliyor. Merkür gerilemesinin ve dolunayın etkilerini anlatan Kazanova, 5 Nisan, 30 Haziran ve 12 Kasım tarihlerinde Jüpiter ve Plüton’un kavuşumunun önemli olduğunu belirtip Akrep Burcu olan Türkiye’nin her türlü zorluğun altından kalkacağını söylüyor. Bu sene Yay ve yükselen Yayların, Akrep ve yükselen Akreplerin, İkizler ve yükselen İkizlerin ve Boğa ve yükselen Boğaların paradan yana şansı olduğunu da ifade ediyor ve ekliyor: "Bu sene hak edenler saygı görecek. Ekonomi çok ön planda olacak. İlk 3 aylık dönemde önemli düzenlemeler olabilir. Mayıs ayında İkizler-Yay hattına geçince yer yerinden oynayacak. Hiçbir şey gizli kalmayacak." İşte 2020 burç yorumlarınız...

        3

        KOÇ 2020 BURÇ YORUMLARI

        Koç burçları bu senenin en çok konuşulan, göz önünde olan ve kariyerde en çok parlayacak olacak. 1-1.5 yıldan beri Satürn bu alanda Koç burçlarını test etmekteydi. Bazen toplum önü duruşunuzda, işlerinizde birtakım sıkıntılar ve problemlerle karşılaşmışlardı. Şimdi Jüpiter Koçların bu alanlarına girdi ve bu alanlarda onlara şans ve fırsatlar sunmaya devam edecek.

        4

        Bir yıl boyunca güzel sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Peki ne yaparak? Çalışarak uğraşarak, didinerek, azmederek... Koç burçları çok fazla azmetmeyi sevmez. Bu yüzden de tökezleyip ‘hani bize çok şanslısın demiştiniz’ derlerse buradan onun da uyarısını yapalım. Biraz uğraşacaksınız sevgili Koçlar… Ama sonu istediğiniz gibi olacak. Uranüs para alanlarınızda... Bu da ne demek biliyor musunuz? Parasal konularda anlık iniş çıkışlar yüksek olabilir. 21 Haziran’daki tutulma, ev alımınızı hızlandırabilir. Bunun yanında ailevi konular önemli olacak ve bu sene kalbinize göre almak istediğiniz bir eğitim varsa, fırsatların tutulmalarla beraber arttığını görebilirsiniz.

        5

        Ancak bir tek Koçlara şunu söyleyelim. 10 Eylül ve 14 Kasım tarihleri arasında sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın. Mars sizin burcunuzda gerileyecek. Bu dönemde çok büyük girişimlerden de kaçınmak sizin faydanıza olabilir. Bu sene en büyük şansı kariyerden, işten, anne tarafından, ailevi alandan alacaksınız. Tadını çıkarın…

        6

        BOĞA 2020 BURÇ YORUMLARI

        Boğa ve yükselen Boğalar bu yıl çok seyahat edecek, ya da uzak yerlere giderek işler yapacaksınız. Başka bir ülke, başka bir şehre gidebilirsiniz… Yani seyahatler artarken eğitim fırsatlarınızın karşınıza çıkacağı güzel bir yıl olacak. Mesela öğrenci Boğalar, çalışarak ve didinerek bu sene sınavlarından istedikleri sonuçları alacaklar. Çok şanslı olacaklar ama dediğim gibi çalışırsanız…

        7

        Mart ile temmuz ayları arasında hayatınızda edindiğiniz bilgileri kariyer ve iş konularına aktaracağınız bir üç aylık döngü içerisinde olacaksınız. Bu sene 13 Mayıs - 25 Haziran tarihleri arasında parasal konulara dikkat etmenizi tavsiye edeceğim. Onun dışında hayatınız değişiyor. Nisan sonu veya başında doğan bir Boğa burcuysanız hayatınızdaki büyük değişimlere lütfen izin verin.

        8

        İşte o zaman hayatınızda güzel etkileşimler olacak. Önümüzdeki senenin sonunda elinize güzel bir para geçecek ve tabii ki eğitim konularında da hem 10 Ocak’ta hem de 21 Haziran’da çok güzel fırsatlar elde edeceksiniz. Sağlığa gelirsek; Boğalar bu sene çok çalışacaklar. Elde ettikleri bütün her şeyi kendileri için yatırım yapmaları gereken bir dönem olacak. Dediğim gibi mesela 25 Nisan ile 3 Mayıs arasında doğan bir Boğa burcuysanız kalp çarpıntınız yüksek olabilir. Tiroitlerine dikkat etmeleri gerekiyor. Ama genel olarak Boğalar bu sene olumlu şeyler yaşayacak.

        9

        İKİZLER 2020 BURÇ YORUMLARI

        İkizler ve yükselen İkizler’in yıllık burçlarında parasal konular çok önemli… Bu alandan yana şansı yüksek olacak İkizler burçlarının… Örneğin ortak parasal konularda güzel sonuçlar alabilirsiniz. İkizler burçları bir borcun altına girmiş olabilir. Ama bu sene bu alanlardan yana şansları çok iyi…

        10

        Eğer mayıs doğumlu bir İkizler burcuysanız mart ve temmuz ayları arasında hayat size işlerinizle ilgili olarak çok büyük fırsatlar sunacak. 5 Haziran, 30 Kasım ve 14 Aralık tarihlerindeki tutulmalar ikili ilişkiler ve aşk hayatınızın detaylarını karşınıza getirecek. 13 Mayıs’ta Venüs, İkizler burcunda geriliyor. Eski aşklar kapınızı çalıyor. Bu dönemde eskilerle hesapları kapatmak üzerine bazı şeyleri harekete geçirebilirsiniz.

        11

        YENGEÇ 2020 BURÇ YORUMLARI

        Bu sene ilişkilerden yana en şanslı burç sizsiniz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler… Bu alanda 1-1.5 yıldır test ediliyordunuz. “İlişkim sağlam mı?”, “Bir ilişkiden ne beklerim?”, “Ne umdum, ne aldım?” gibi sorulara yanıt arıyordunuz. Hayatınızdaki insanla yolunuzda devam ediyorsanız işte şimdi evliliğe adım atabilirsiniz. Evlilik kararı gündeme gelebilir. Nişan, söz, isteme, yer değiştirme, taşınmayla ilgili konu ve olayların hızlandığını ve bu dönem özellikle yaşadığınız ilişkilerin hayatınıza çok güzel fırsatlar sunduğunu göreceksiniz.

        12

        Bu sene eşten yana şansınız çok yüksek olabilir. Peki nasıl? 5 Haziran’daki tutulma iş alanlarınızı tetikliyor. İş hayatınızda önemli birtakım değişim ve dönüşümlere maruz kalabilirsiniz. Özellikle yaz dönemine doğru bu alanlar daha fazla hareketli olacak. Yine hayatlınızla ilgili önemli olaylar 10 Ocak’ta devreye girecek. Yengeç burçları evlilik kararı için 5 Temmuz’u kullanabilirler. Çünkü bu zamanda bir tutulma meydana gelecek. Ayrıca sevgili Yengeçlerin yaz aylarında sağlığına dikkat etmesi gerekiyor.

        13

        ASLAN 2020 BURÇ YORUMLARI

        Sevgili Aslanlar için 2020 çok çalışacakları bir yıl olacak. İş hayatlarında bolluk ve bereketi tadabilirler. Çalışmaktan mutluluk duyabilirler, üretebilirler. Aynı zamanda sağlıklarıyla ilgili konu ve olaylarda geçtiğimiz yıllarda zorlandılarsa bu sene çok iyi sonuçlar alabilirler.

        14

        Aşkı arayanlar, aşkı bulmak isteyenler için konuşursak 5 Haziran’daki tutulmanın Aslanların aşk hayatlarını tetiklediklerini görüyoruz. Bu sene kafalarında kariyerlerine yönelik bir değişim yapmak varsa bu alanda desteklendiğini söyleyebiliriz. Aslanların daha çok hobilerine yönelmeleri doğru olacaktır.

        15

        BAŞAK 2020 BURÇ YORUMLARI

        Sevgili Başaklar ve yükselen Başaklar için bu sene aşk var. Tabii ki illa aşık olmak zorunda değilsiniz ama hayata aşkla bakacaksınız. Elinize attığınız her proje aşkla şekillenecek. Aynı zamanda sanatsal ve kreatif işlerinizde güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

        16

        Burası ayrıca çocuk evidir. Yani çocuklarla ilgili konularda da güzel haberler alabilirsiniz. Bu sene hayatlarında çok büyük açılımlar olabilir. Güzel gelişmeler yaşanabilir. Bu sizi çok mutlu edecek ve gururlandıracak. Mesela eğitimleri çok keyifli olacak. Başaklar bu sene aşkı bulup mutlu olacak.

        17

        TERAZİ 2020 BURÇ YORUMLARI

        Terazi ve yükselen Teraziler ev, aile ve yuva konularında bu sene aradıkları huzuru bulacak. Emlak ve gayrimenkul alımları için bu sene çok şanslı olacaksınız. O yüzden kafanızda böyle bir plan varsa girişimde bulunmanızı öneririm. Aşk hayatınızda önemli sorumluluklar almak, biriyle bu yolda ilerlemek anlamında mart ve temmuz ayları arasında güzel fırsatlar yakalayacaksınız.

        18

        Kariyerle ilgili önemli girişimler 10 Ocak’taki tutulmayla beraber şekillenirken, 10 Ocak zamanında ayrıca işinizle ilgili hassas bir konu gündemde olabilir. Bununla ilgili olarak büyüme ve yenilenme anlamında yaz dönemlerinde çok daha büyük şanslara sahip olabilirsiniz.

        19

        AKREP 2020 BURÇ YORUMLARI

        Akrep ve yükselen Akrepler’in bu sene iletişimi çok kuvvetli. İletişim ayağında Akrepleri çok fazla konuşacağız. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama, radyo televizyon kısacası iletişimin her türlü formunda Akrep burçlarının ön plana geçtiğini göreceğiz. Birkaç yıldan beri yakın çevreleriyle olan bağlantılarında bazı zorlanmalar yaşamış olabilir sevgili Akrepler… Şimdi artık yakın çevrelerinden güzel enerjiler alacaklar. Akrepler şansı uzaklarda aramasınlar, yakın çevrelerinde kim varsa o insanlar onlara şans elini verecek ve destekleyecekler.

        20

        Mart ve temmuz ayları arasında ise ev, aile ve yuva konularındaki önemli sorumluluklarla karşılaşabilirler. Ayrıca Uranüs 7. evlerinden geçiyor. Yani ikili ilişkiler ve özel hayatlarında biraz karşı tarafla dengeyi kurmak o kadar kolay olmayabilir. Eğer evliyseniz bu noktaya dikkat etmekte fayda var. Biraz daha heyecanı sevebilirsiniz. Öte yandan parasal konular önemli olacak. Çünkü bu sene maddi konularda güzel sonuçlar elde edeceksiniz. 5 Haziran, 30 Kasım ve 14 Aralık tarihlerinde elinize para geçecek.

        21

        YAY 2020 BURÇ YORUMLARI

        Yay ve yükselen Yay burçları için bu sene para var. Parasal konularda çok rahat edecekler. Birkaç yıldan beri çok dikkatli adım atmak durumundaydılar. Çok harcamayı seven bir burç olsalar da kafalarına göre harcayamıyorlardı. Bu sene artık Jüpiter ile beraber rahatlayacaksınız. Bir borcun altına girmek 10 Ocak’taki tutulmayla devrede olacak sevgili Yay’lar…

        22

        Yani bir banka işinizi halledebilirsiniz. Gözden kaçırdığınız bir ödeme bu tutulma zamanı daha fazla karşınıza gelecek. Ama merak etmeyin yaz ayları itibariyle parasal alanlarda güzel sonuçlar elde edeceksiniz. Özellikle şunu söyleyebilirim. 10 Eylül ve 14 Kasım arasında doğan Yayların aşk hayatlarında eylül ve kasım arasında bazı geri dönüşler devrede olacak. Eski aşklar bu sürede karşınıza çıkabilir.

        23

        OĞLAK 2020 BURÇ YORUMLARI

        Oğlak ve yükselen Oğlaklar; evlenmek mi istiyorsunuz? Ev mi istiyorsunuz? Şöhret mi olmak istiyorsunuz? Bu sene her konudan yana şansınız olacak. Paraysa para, işse iş, sevgiliyse sevgili... Mart ile temmuz ayları arasında parasal bir sorumluluk altına girebilir, bir şey alabilirsiniz. Ama bu sene en çok Oğlakları konuşacağız. 10 Ocak’taki tutulmayla beraber ikili ilişkiler ve özel hayat devrede olacak. Yani partnerinizin ya da eşinizin hayatında önemli olaylar meydana gelebilir.

        24

        Taşınmayla ilgili, yer değiştirmeyle ilgili konularda 10 Ocak ve 21 Haziran’daki tutulmalar hayatlarını şekillendirecek. Ya da bekar olan Oğlaklar için evlilikle ilgili konu ve olaylar gündemde olabilir. Sağlıklarına dikkat etmeleri gerekecek sevgili Oğlakların. Mesela bu sene çok çalışıp güzel işlere imza atacaklar ancak sağlıkta nefesle ilgili sıkıntı ve problemler artabilir. Alerjiler, nefes darlığı sıkıntılarına birazcık dikkat etmeleri lazım.

        25

        KOVA 2020 BURÇ YORUMLARI

        Kova ve yükselen Kovalar tamamlanma dönemindeler… 1.5 yıldan beri hayatınızdan gitmesi gerekenler gitmişti. Şimdi Jüpiter sizleri burada korumaya başlıyor. Sırtınızda melek varmış gibi hissedeceksiniz. Her türlü sıkıntı ve problemden korunacaksınız. Burası ayrıca yurt dışı alanıdır. Yurt dışında çok büyük şans var demektir.

        26

        Yani bu sene bol bol seyahat edin ya da iş bağlantılarınızı onun üzerinden kurmaya özen gösterin diyebilirim. Ama martın sonu ve temmuz ayları arasında Satürn Kova burcuna geçiyor ve Kovaların hayatlarını çok hızlandıracak. Şimdi ilk ayak seslerini duyacaklar. Yılın sonunda Kovalar için 20 yıllık çok şahane bir dönem başlıyor. Aşk hayatları 30 Kasım’daki tutulmayla beraber hareketlenebilir. Kovaların ailevi alanda önemli değişiklikler yaşadıkları bir dönem.

        27

        Yani ailede çok hızlı ve beklenmedik olaylar yaşayabilirler ya da onların haberlerini alabilirler. Özellikle, ocak sonu ve şubat başında doğmuş olanlar varsa ailenizdeki insanlarla bu dönem anlaşmak çok da kolay olmayabilir. 5 Haziran’da ise çevre değişimleri olacak. Önemli birtakım insanlarla bir araya gelebilir, yeni iş birliklerine adım atabilirsiniz. İkizler ve Yay hattındaki tutulmalar aşkı arayanlar için aşkı karşılarına getirebilir. Çocukla ilgili konu ve olayları hızlandırabilir. Önümüzdeki sene biraz romantizm duyguları ön planda olacak.

        28

        BALIK 2020 BURÇ YORUMLARI

        Balık ve yükselen Balıklar için bu sene çok önemli insanlarla bir araya gelecekleri bir yıl olacak. Sosyal çevreleri çok gelişecek. Yeni insanlar, yeni ortamlar, yeni organizasyonlar, davetler gündemde olacak. Geçtiğimiz 1-1.5 yıldan beri hayatlarındaki arkadaşlıklarda birtakım azalmalar olmuştu. İşte o gidenlerin yerine yeni insanlar, yeni çevreler gelecek.

        29

        Mart ve temmuz ayları arasında kendi kabuğunuza çekilebilirsiniz. Bu dönemde daha fazla yurt dışına çıkabilirsiniz. Ya da yapmak istediğiniz bir girişim devrede olabilir. 5 Haziran ise çok önemli! Kariyerinizde çok büyük bir açılma yaşayabilirsiniz. 10 Ocak’ta aşk hayatınız tetiklenecek. Yine 21 Haziran’da aşk ve çocukla ilgili konu ve olayları hızlanacak. Çevre değişimleri temmuzdaki Ay Tutulması’yla beraber hayatınızı kolaylaştıracak. 30 Kasım’da da yer değiştirmek, dekorasyon gibi evle ilgili bir mevzuat söz konusu olabilir. 13 Mayıs ve 25 Haziran arası ise evle ilgili yatırım yapmayın.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ