Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Harry Styles ve Olivia Wilde aşkına ara! - Dünyadan magazin haberleri
        1

        Ocak 2021'de "Don't Worry Darling" filminde birlikte çalıştıktan sonra aşk yaşamaya başlayan Harry Styles ve Olivia Wilde çiftinden kötü haber geldi.

        2

        People'ın haberine göre; Styles ve Wilde, yaklaşık iki yıl süren ilişkilerine ara verdi.

        3

        Harry Styles'ın hala turda olduğu ve yurtdışına çıkmaya hazırlandığı, Olivia Wilde'ın ise çocuklarına ve Los Angeles'taki işlerine odaklanacağını belirten kaynak, bu kararın tamamen dostça verildiğini belirtti.

        4

        Hala iki yakın arkadaş olduklarını belirten kaynaklar, şu an Styles ve Wilde'ın hayatlarında farklı öncelikleri olduğunu ve bu durumun onları ayrı düşürdüğünü ifade etti.

        5

        Henüz dört gün önce kızı Daisy ve oğlu Otis ile birlikte Harry Styles'ın 15 Kasım'daki Los Angeles konserinde dans ederken görülmüştü.

        6

        JASON SUDEIKIS İLE NİŞANLANMIŞTI

        Öte yandan Olivia Wilde ve Jason Sudeikis 2011'de aşk yaşamaya başlamıştı. İkili, bir yıl sonra nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

        7

        Wilde ile Sudeikis, geçtiğimiz aylarda yaptıkları açıklamada ise yollarını ayırma kararı aldıklarını duyurmuştu. Olivia Wilde ve Jason Sudeikis, önceliklerinin çocukları olacağına belirtmişti.

        8

        İKİ ÇOCUK ANNESİ

        Hollywood'un en mutlu çiftlerinden biri olarak bilinen ikilinin bu kararı hayranlarını şaşırtmıştı. İkilinin, Otis Alexander ve Daisy Josephine adında iki tane çocuğu bulunuyor.

        9

        'One Direction' adlı müzik grubuyla ünlenen şarkıcı Harry Styles da; Taylor Swift, Sara Sampaio, Tess Ward, Camille Rowe gibi ünlü isimlerle aşk yaşamıştı.

        Fotoğraflar: Splash News, AP, Reuters

        Haberi Hazırlayan: Şeyda Odabaş

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ