Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatay'da evlerinin banyo ve mutfağında uyuşturucu yetiştirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

        İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İskenderun ilçesindeki 2 ikamete operasyon düzenledi.

        Adreslerin banyo ve mutfağında 1,5 kilogram esrar, saksılara ekili 30 kök kenevir, hassas terazi, aydınlatma düzeneği ve sıvı gübre ele geçiren ekipler, 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

        Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan biri çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler