Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samim SELÇUK/ALTINÖZÜ (Hatay), (DHA)HATAY´ın Altınözü ilçesinde, Suriye sınırı yakınlarındaki sazlıkta 110 kilo takoz esrar ve 84 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

        İlçe Jandarma Komutanlığı'nca Altınözü'nden kent merkezine uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi alındı. Harekete geçen Ziyaret Hudut Karakolu Komutanlığı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Boynuoğun-Bohşin yönüne akan atık su kanalı kenarında dedektör köpeklerle arama yaptı. Köpeklerin sazlıkta tepki vermesi üzerine detaylı inceleme yapan ekipler, siyah çanta, beyaz çuval ve 2 çöp poşeti buldu. Çanta, çuval ve poşetlerin içinde 84 bin uyuşturucu hap ve 110 kilo takoz esrar ele geçirildi. Uyuşturucu maddeleri sazlığa bırakan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Hatay / Altınözü Samim SELÇUK

        2021-06-08 14:50:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler