Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hatice Aslan'dan 'bikinili paylaşım' açıklaması: Eleştirilmek gibi bir kaygım yok - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Bir derginin düzenlediği etkinliğe katılan Birce Akalay, Hatice Aslan, Aslıhan Güner, Mert Kılıç, Cansu Tosun, Gamze Topuz, Ümit Kantarcılar ve Belçim Bilgin, önceki akşam Ortaköy'de görüntülendi.

        Mekandan ilk ayrılan oyuncu Hatice Aslan'a (59) sosyal medyadan yaptığı bikinili paylaşımlar hatırlatıldı.

        2

        "TADINI ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORUM"

        Muhabirlerle sohbet eden ve konuyla ilgili konuşan Aslan, "Hayat koşulları ve şartları çok zor, her insan için. Olabildiğince aralarda güzel anları paylaşmaya çalışıyorum. Çünkü hayat gerçekten hepimiz için zor. Bu dünyada rahat yok. Olabildiğince, elimden geldiğince tadını çıkarmaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

        3

        "ELEŞTİRİLMEK GİBİ BİR KAYGIM YOK"

        Gelen tepkilerle ilgili de konuşan ünlü oyuncu, "Sonuçta ben kendim olarak varım bu dünyada. Herkes gibi olabildiğince kendim olmaya çalışıyorum. Başkasına göre mutluluk, mutsuzluk, bir takdir ya da eleştirilmek gibi bir kaygım yok." dedi.

        4

        "KENDİNİZ OLURSANIZ DÜNYA DAHA GERÇEK OLUR"

        "Kendiniz olursanız dünya daha yalansız, daha gerçek olur." şeklinde konuşan Hatice Aslan, ardından taksiye binerek, hızla oradan uzaklaştı.

        5

        SOSYAL MEDYAYI SALLADI

        Öte yandan 'Ferhunde Hanımlar' ve 'En Son Babalar Duyar' gibi dizilerle tanınan usta oyuncu Hatice Aslan'ın paylaşımı olay olmuştu. Aslan, Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafına "Seksi..." notunu düşmüştü. Aslan'ın fotoğrafı beğeni ve yorum yağmuruna tutulmuştu.

        6

        "YÜZÜMDE BOTOKS BİLE YOK"

        Hatice Aslan, geçtiğimiz aylarda, "Oyuncuların estetik yaptırması hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna yanıt vermişti.

        Ünlü isim, "Estetiğe karşı değilim ancak bir oyuncunun diş estetiği bile yaptırması canlandıracağı karakterlere sınır koymasıdır. Benim yüzümdeki çizgileri görüyorsunuz. Hiç botoks bile yok." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ