Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hatice Aslan: Tolgahan Sayışman'ın öfke kontrolü yoktu!
        1

        "En Son Babalar Duyar", "Üç Maymun" ve "Kuzgun" gibi birçok projede rol alan Hatice Aslan (59), bilinmeyenlerini anlattı.

        Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olan ünlü oyuncu, yıllar önce rol arkadaşı Tolgahan Sayışman ile dizi setinde yaşadığı kavgayı anlattı.

        2

        "ÖFKE KONTROLÜ YOKTU"

        "Tolgahan sete geldiğinde iyi değildi ve karşısında ben vardım." diyen Aslan, "Zümrüt' karakteriyle sahneye girmek üzereydim. Maalesef özellikle oyunculuk okumayan arkadaşlarımız, seni sette o karakterle bütünleştiriyor. Bana denk geldi. Öfke kontrolü yoktu Tolgahan'ın." şeklinde konuştu.

        3

        "ÖZÜR DİLEDİ VE BARIŞTIK"

        Tolgahan Sayışman'ın özür dilemesinin ardından barıştıklarını dile getiren Hatice Aslan, "Mühim olan onun hata olduğunu görebilmek ve bir daha yapmamak. Nitekim öyle oldu. Dava açmadım. 'İki bölüm uzak sahneler yazalım, ne olur ne olmaz.' dedim. Sonuçta Tolgahan benim çocuğum sayılır. Kendiyle ilgili bir sıkıntısı vardı, benimle ilgili değil." açıklamasını yaptı.

        4

        NE OLMUŞTU?

        Tolgahan Sayışman ve Hatice Aslan'ın tartışması magazin gündeminde geniş yankı uyandırmıştı.

        İddiaya göre; 'Lale Devri' dizisine başladıkları ilk günlerden beri aralarının iyi olmadığı öğrenilen ikiliden Aslan'ın söylediği sözler, Sayışman'ı öfkelendirmişti.

        Hatice Aslan'ın üzerine yürüyen Tolgahan Sayışman, "Yeter artık, sus!" diyerek, bağırmıştı. Aslan da Sayışman'a karşılık verince kavga büyümüştü.

        5

        Tolgahan Sayışman'ın, Aslan'ı omzundan itince, oyuncunun duvara çarptığı iddia edilmişti. Olayın ardından set iptal edilirken Hatice Aslan, gözyaşları içinde dizinin yapımcısına gidip, Sayışman'ı şikayet etmişti. Ünlü oyuncu, Tolgahan Sayışman'ın kendisini darp ettiğini belirterek rapor aldığını öne sürmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ