Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Hava durumu İstanbul | Bakan Özhaseki'den 10 il için 'kar' uyarısı! Nereye kar yağacak? Hava durumu Ankara, İzmir
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kar yağışına ilişkin önemli bir uyarıda bulundu.

        DHA'da yer alan habere göre Özhaseki, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün hava tahmin raporuna göre; Kars, Ardahan, Ağrı, Erzurum, Muş, Bitlis, Van, Siirt, Şırnak ve Hakkari'de yer yer yoğun karla karışık yağmur ve kar yağışı bekliyoruz.

        Çığ, tipi, buzlanma, don ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmalarını istirham ediyorum" dedi.

        10 KENT İÇİN "SARI" ALARM

        Meteoroloji Hava Tahmin Haritası'nda da "sarı" alarm verilen 10 kent şöyle sıralandı: "Ağrı, Bitlis, Erzurum, Hakkari, Kars, Muş, Van, Siirt, Şırnak ve Ardahan."

        ÜÇ BÜYÜK KENTTE HAVA DURUMU

        Öte yandan Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre 24 Ocak Çarşamba günü, 3 büyük kentimizde beklenen hava durumu ve sıcaklıklar şöyle olacak:

        ANKARA: 5, Parçalı ve az bulutlu.

        İSTANBUL: 8, Parçalı yer yer çok bulutlu.

        İZMİR: 12, Parçalı ve az bulutlu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ